Header

Gewoon Borstvoeding: Annemarie Idema-Poker


Annemarie

Naast verloskundige (sinds 2000 bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost) ben ik tevens als laktatiekundige (sinds 2008) werkzaam in de regio Utrecht/Bunnik.

Het zelf voeden van je kindje hoort een plezierige ervaring te zijn voor moeder en baby, is dit niet het geval dan help ik graag! Via mijn website, de cursussen en de consulten die ik geef wil ik mijn kennis over borstvoeding doorgeven zodat het geven van borstvoeding een fijne ervaring zal zijn.

 

 

 

Verhuur borstkolven:
Ik verhuur 7 dagen per week de Medela Symphony borstkolf. De kolf staat in Utrecht (bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost) en bij mij thuis in Bunnik.

Webwinkel: in mijn webwinkel verkoop ik producten voor tijdens je zwangerschap en voor de periode erna:
Doordat ik aangesloten ben bij de NVL, worden door verschillende verzekeraars de aanschaf van een borstkolf via mij vergoed.

  • bh's (zwangerschap en voedings)
  • ondersteunende buikbanden (ideaal voor tijdens het sporten in de zwangerschap)
  • borstkolven
  • kruiden
  • verzorgende producten
  • verschillende soorten draagdoeken
  • .....

Vind je het fijn om eerst te overleggen welke kolf bij je past? Je kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Op verzoek is het zeker mogelijk om verschillende apparaten te bekijken.

Annemarie Idema-Poker

www.gewoonborstvoeding.nl 
06-21566121
Twitter: @GewoonBV

Borstvoeding & meer

Logo BVWij zijn Mirjam, Marianne, Audrey, Annette, Kristel & Nina van borstvoedingspraktijk Borstvoeding & meer in Utrecht (www.borstvoedingenmeer.nl). Mirjam, Audrey, Annette en Kristel zijn lactatiekundige: opgeleid en deskundig op het gebied van het (willen) geven van borstvoeding. Marianne & Nina zijn borstvoedingscoach; zij begeleiden de gezonde moeder en baby bij borstvoedingsvragen. Wij geven moeder en kind professioneel advies en begeleiding.

 

 

Wij weten - uit ervaring - hoe hard je soms staat te springen om nét dat beetje extra hulp. En hoe graag je dan wilt dat die hulp snel komt. Wij kiezen daarom voor:

Snelle hulp ( neem contact met ons op via 06-42526185 of email@borstvoedingenmeer.nl)

Betaalbare zorg

Niks moet, maar we helpen je met alles

Meerdere kleine contactmomentjes

Een warme, persoonlijke aanpak

Wat je verder over ons wilt weten:

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) en bij de Vereniging Specialisten Borstvoeding & Babybegeleiding (VSBB)

Mirjam, Annette, Audrey en Kristel zijn lactatiekundige IBCLC, Marianne & Nina zijn borstvoedingscoach & babycoach

Wij zijn met 3 docenten babymassagefoto BV

Wij zijn met 3 draagconsulenten

Wij werken volgens de WHO-Code

Wij werken in de regio Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Maarssen, Breukelen, Nieuwegein, Harmelen, Montfoort, IJsselstein, Woerden, De Bilt, Bilthoven, Zeist en Houten

Wij organiseren elke 1e en 3e dinsdag van de maand een Mamacafé in Utrecht, in de Yoghurt Barn, van 10-1130. Van harte welkom om binnen te komen lopen!

Volg ons op:

www.borstvoedingenmeer.nl

06-42526185

Twitter: @bvenmeer - @mamacafeutrecht

facebook.com/borstvoedingenmeer - facebook.com/mamacafeutrecht

 

Baby en Borstvoeding Laktatiekundigen Leidsche Rijn en Utrecht


Problemen met borstvoeding?
Laat ons je helpen.
Naast onze lactatiekundige praktijk, zijn we als kinderverpleegkundigen al meer dan 10 jaar werkzaam in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Wij hebben als lactatiekundige IBCLC ruime ervaring in het begeleiden van borstvoeding bij ouders met gezonde en zieke zuigelingen. Veel problemen zijn op te lossen en anders zoeken wij samen met ouder(s) en eventuele andere zorgverleners naar de beste alternatieven.
Wij zijn werkzaam in de hele regio Utrecht en verzorgen Consulten, Voorlichting in zwangerschap, Verhuur van borst kolven, baby weegschalen en Co-Sleeper bedje, Verkoop van producten rondom baby en borstvoeding. Voor kraamverzorgsters, verloskundigen en artsen zijn wij kosteloos te benaderen voor overleg en advies over borstvoeding.
 

www.babyenborstvoeding.nl
info@babyenborstvoeding.nl