Header

Mom Workout


Logo MW

 

Trainen bij Mom Workout
De workouts worden gegeven door (sport)fysiotherapeuten en zijn voor alle fanatieke moeders, zwanger, net bevallen of al jaren geleden. Verantwoord, intensief buiten sporten aangepast op jouw persoonlijke niveau, met ruimte voor vraag en antwoord over blessures of herstel. Zodat iedereen in welke fase dan ook alles uit de training kan halen.

 

Mom Workout?
Elk lijf is veranderd na een zwangerschap en bevalling, dit verdient persoonlijke aandacht afgestemd op jouw verhaal. Met aandacht voor uitvoering onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarom zijn de groepen niet groter dan 12 dames en zijn de trainingen nooit het zelfde, zodat jouw lijf altijd uitgedaagd wordt.

Je wordt er fit en sterk van, je krijgt meer energie, je bent lekker buiten en het is gezellig.

Waar?
Buiten in het park; Wilhelminapark, Griftpark, Majellapark en in Amersfoort.

Voor wie?
Voor alle fanatieke moeders die echt willen (blijven) sporten, zwanger of al jaren geleden bevallen. (Je mag na een bevalling na 6 weken beginnen en na een keizersnede na 8 weken.)

Voor meer info:
www.momworkout.nl
facebook.com/workout4mom tel.
info@momworkout.nl
Tel.nr. 06-42206818

 

Zwangerschapspilates
Fysiotherapie Utrecht Oost


 fysiooost

 

 

 

 

 “fit en sterk uw zwangerschap door”

 

Bent u zwanger en wilt u toch actief en verantwoord blijven bewegen? Dan bent u van harte welkom bij de zwangerschapspilates van Fysiotherapie Utrecht Oost.

Doelgroep:
Zwangere vrouwen vanaf week 12 tot aan het einde van de zwangerschap.

Wat gaat u doen:
Met Pilates traint u de diepe buik-, de rug- en bekkenbodemspieren om uw lichaam sterk en fit te houden. U werkt aan een betere houding, voorkomt rugklachten en verbetert uw ademhaling. U oefent in kleine groepjes waardoor er veel individuele aandacht is.

Waar en wanneer:
Dinsdag van 19.00-20.00 uur of in overleg op andere tijden.
Locatie: Bloemstraat 65D in de oefenzaal van Fysiotherapie Utrecht Oost.

Meer informatie:
Neem telefonisch contact met ons op of kom langs in onze praktijk.
Mocht u voor de 12 weken van uw zwangerschap of na uw zwangerschap ook Pilates willen volgen, dan kan dat uiteraard ook.

Graag tot snel,
Team Fysiotherapie Utrecht Oost
www.fysiopraktijk.nl

De zwangere Zaak


Zwangere zaak

 

Voor workshops en trainingen van zwanger tot school.
Zoek je een actieve, nuchtere en leuke cursus om je voor te bereiden op je bevalling, wil je gezellig en verantwoord komen sporten, wil je je heerlijk laten masseren of zoek je een leuke cursus samen met je kind?
Je bent van harte welkom bij De Zwangere Zaak!

Zwangerschapscursussen:
ZwangerActief: nuchtere, praktische en actieve voorbereidingscursus op je bevalling; 6 delen voor je bevalling (incl. partnerworkshop) en 1 deel na je bevalling.
Compact Cursus: in 2 delen kort en praktisch je bevalling voorbereiden
Partnerworkshop: in één avond samen met je partner praktisch jullie bevalling voorbereiden (kan ook in combinatie met de Compact Cursus)
Fitfor2: sport voor zwangeren onder begeleiding van een Oefentherapeut-Mensendieck
MamaMix: sport voor zowel zwangeren als mama’s onder begeleiding van een Oefentherapeut-Mensendieck
MamaYoga: yoga (puur oefeningen doen) voor zowel zwangeren als mama’s onder begeleiding van een Oefentherapeut-Mensendieck
Massage voor zwangeren en mama’s op een speciale tafel waardoor iedereen op zijn buik kan liggen genieten!!

Mamacursussen:
Back in Shape: de echte basis training direct na je bevalling! Bekkenbodem, buik, bekken weer verantwoord in balans brengen onder begeleiding van een Oefentherapeut-Mensendieck
FemmeFit: sporten voor mama’s onder begeleiding van een Oefentherapeut-Mensendieck
Opvoedworkshops: leuke, praktische en direct toepasbare workshops en trainingen over opvoeden
EHBO workshop: van vingerverband tot reanimeren leren in één workshop

Kindercursussen:
Babymassage: hmmmmmm! Echte quality time voor jou en je kind! Zowel een 4-delige als 2-delige workshop.
Babymassage voor papa’s: workshop voor alleen papa’s
Hansje Pansje BabyGym: van 6-12 maanden; samen beleven en plezier maken, binnen de mogelijkheden van jouw kind op dat moment.
Hansje Pansje DreumesGym: samen beleven en plezier maken met je kind van 1,5-2,5 jaar
Hansje Pansje Peuter Gym: samen beleven en plezier maken op een thema van 2-4 jaar

Graag tot ziens bij www.dezwangerezaak.nl!

De zwangere zaak | Jeanette Godtschalk 
Julianaweg 418
3523 XN Utrecht

www.dezwangerezaak.nl | info@dezwangerezaak.nl

 

Cesar Leidscherijn


Oefentherapie Wieggers & de Jongste
Merel de Jongste, Ingrid Jans, Wencke Kazemier en Liset Vergouw
zwangerschapscursussen, individuele behandeling en kinderoefentherapie
Praktijk oefentherapie Cesar ‘Wieggers & de Jongste'
Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht
T: 030 7854433
W: www.cesarleidscherijn.nl
E: info@cesarleidscherijn.nl

Wil je weten hoe je je lichaam gezond en sterk kunt houden tijdens je zwangerschap en hoe je eventuele klachten zo veel mogelijk kunt voorkomen? Meld je dan aan voor een van onze cursussen. Wij zijn oefentherapeuten, gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde klachten en hebben inmiddels een jarenlange ervaring in het begeleiden van zwangeren voor en na de bevalling. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen wat betreft de voorbereiding en daarom bieden we de volgende 4 zwangerschapscursussen aan. 

Fit tijdens en na de zwangerschap
Tijdens de 8 lessen voor de bevalling leer je in deze cursus de basisprincipes van het goed bewegen tijdens en na de zwangerschap. De oefeningen zijn gebaseerd op dagelijkse houdingen en bewegingen. Er wordt geoefend in verschillende situaties en je krijgt veel praktische tips die je meteen kan toepassen in je dagelijks leven. Verder leer je hoe je eventuele klachten gunstig kunt beïnvloeden en je lichaam in conditie kunt houden tijdens de zwangerschap.
Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan een goede voorbereiding op de bevalling (ademhalingen, perstechnieken, e.d.). Er is één partnerles waarin je samen met je partner praktische tips krijgt. Na de bevalling volgen nog 6 lessen waarbij de nadruk ligt op spierversterking van met name de bekkenbodem- en buikspieren en houdings- en bewegingsadviezen worden gegeven gericht op de verzorging van de baby.

Compact cursus
Kort, krachtig en informatief! De Compact Cursus bestaat uit 3 lessen van 1 uur. Het accent ligt op een goede voorbereiding op je bevalling en kraamtijd. Naast praktische informatie rondom je bevalling (ademhaling, weeën opvangen, perstechnieken e.d.) wordt aandacht besteed aan een goede houding en krijg je adviezen om bekken- en rugklachten te voorkomen of te verminderen. Daarnaast leer je oefeningen gericht op de belangrijkste spiergroepen.
Deze cursus is o.a. geschikt voor vrouwen die al eens een bevalling hebben meegemaakt en het eerder geleerde nog even willen opfrissen en vrouwen die geen zin hebben om een langere cursus te volgen.

Partner-privé-cursus
Heb je geen zin in een volledige zwangerschapscursus, maar wil je je wel goed voorbereiden op de bevalling, dan is de partner-privé wellicht iets voor jou.
Tijdens dit uur krijg je samen met degene die bij jouw bevalling aanwezig zal zijn uitleg over het verloop van de bevalling, oefenen we de ademhalingen en perstechnieken en krijg je praktische tips. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Fit na de bevalling
In deze cursus versterk je onder begeleiding van een oefentherapeut bekkenbodem-, buik-, bil en beenspieren. Daarnaast worden houdings- en bewegingsadviezen gegeven gericht op de verzorging van je baby.
Bij normaal verloop kan je vanaf 4 weken na de bevalling starten met de cursus

 

Mom in Balance


 MIBMOM IN BALANCE

A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.

 Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer locaties in het buitenland.

Zwanger workouts

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze Zwanger workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie. De lessen zijn op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam en ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten.

Je kunt van start gaan met de Zwanger workouts vanaf het begin van je zwangerschap en mee blijven trainen tot je uitgerekende datum. Ook na je bevalling helpen we je om weer Back in Shape te komen zodat je volop kunt genieten van het moederschap. Blijf actief en voel je fit tijden je zwangerschap en daarna!

Wat de workout inhoudt:

~ Persoonlijke aandacht van professionele trainers met kennis van het zwangere lichaam
~ Een energieke outdoor workout, speciaal voor zwangeren
~ Een combinatie van spierversterkende oefeningen, cardio en ontspanning
~ Een positieve en actieve benadering van je zwangerschap
~ Gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met inspirerende zwangere vrouwen
~ Een ontspannen moment voor jezelf

Wat dat je oplevert

~ Je voelt je fysiek en mentaal sterk
~ Met een sterk lichaam voorkom je fysieke klachten
~ Een getraind lichaam helpt je bij de bevalling en een voorspoedig herstel
~ Het gaat je lukken om een sportroutine vast te houden tijdens je gehele zwangerschap!
~ Inspiratie en tips van andere actieve zwangeren

Back in Shape workouts

Hoera, even tijd voor jezelf! Met de Back in Shape workouts kun je vanaf 6 weken na de bevalling en na overleg met je verloskundige of gynaecoloog tijdens de 6 weken-controle weer (voorzichtig) werken aan een actief herstel van je lichaam en opbouw van conditie. De training wordt gegeven door deskundige trainers en is ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten. Zo sport je altijd op verantwoorde wijze. De uitdagende workouts in de frisse buitenlucht zorgen er bovendien voor dat je je weer sterk en energiek gaat voelen!

Wat je krijgt:

~ Een energieke outdoor training.
~ Persoonlijke aandacht van professionele trainers.
~ Een complete training voor herstel van je hele lichaam.
~ Versterking van je core- en rugspieren.
~ Specifieke aandacht voor het herstel van de bekkenbodemspieren.
~ Een moment om ervaringen uit te wisselen met inspirerende vrouwen in dezelfde fase.

Wat het je oplevert:

~ Actief herstel van je lichaam en van beschadigde structuren.
~ Je voelt je snel fysiek en mentaal sterker.
~ Je conditie verbetert zichtbaar.
~ Een ontspannen moment voor jezelf.
~ Het gaat je lukken om een sportroutine op te bouwen!

Kosten

Meedoen aan onze workouts kost €48,50 per maand.

Daarvoor krijg je:

~ Een wekelijks training onder professionele begeleiding.
~ Het boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ en een trainingsband bij een Zwanger abonnement
~ Het boek ‘Fit & energiek na de bevalling’ en een trainingsband bij een Back in Shape abonnement
~ De Mom in Balance-app met je eigen persoonlijke online omgeving waarin je jouw trainingen
makkelijk zelf kunt wijzigen.
~ Effectieve online trainingen die je in je eigen tijd kunt volgen.
~ Inspirerende (voedings)tips
~ 10% korting op ons assortiment in de webshop.

Wil je meer dan één keer per week trainen? Voor een onbeperkt abonnement betaal je €68,50 per maand.
Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden ons programma. We hebben op dit moment een overeenkomst met Zilveren Kruis en Achmea. Ons advies is om je factuur altijd te declareren om er zo zeker van te zijn of jouw verzekeraar de workouts vergoed.
Voor meer informatie, locaties en lestijden zie www.mominbalance.nl
See you at MOM IN BALANCE!

 

bbb Mama: gezond en fit tijdens & na de zwangerschap.


logobbbJezelf gezond en fit voelen tijdens én na de zwangerschap is belangrijk voor jou als mommy (to be)! Dit wil je uiteraard realiseren in een veilige en feervolle omgeving. Goed nieuws: bij bbb kun je terecht voor work-outs in de hot cabin, yoga en food- en lifestylecoaching, waarbij onze coaches, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen voor je klaarstaan.

Graag nodigen wij aankomende en nieuwe mama’s uit voor een proefles om doelstellingen en wensen om te zetten in een persoonlijk plan!

Sporten tijdens de zwangerschap
bbb werkt met bewegingsprogramma’s die tot ongeveer 34 weken van de zwangerschap (of zelfs langer als je fit bent) kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen van bbb mama zijn onder meer gericht op het versterken van de korset-spieren en bekkenbodem. bbb biedt bovendien (zwangerschaps)yoga en de meeste lessen zijn ook toegankelijk voor zwangeren.

Aankomende mama’s worden nauwkeurig begeleid. De coaches zorgen ervoor dat jouw trainingsprogramma aansluit op de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. De intensiteit van je training en de oefeningen worden in iedere fase aangepast. Zo wordt je lijf extra goed voorbereid op de bevalling en blijft je conditie op peil. Het helpt ook om daarna gemakkelijker terug in shape te komen. Heb je lichamelijke klachten? Dan kan je terecht bij onze fysiotherapeuten en krijg je een revaliderend programma op maat. Als je het prettig vindt, word je gemeten, gewogen en wordt gekeken naar je voedingspatroon. Voor medische vragen rondom voeding kan je een afspraak maken met onze diëtisten. We bieden alles onder één dak dus!

bbb na je bevalling
Na je zwangerschap is het vaak erg lastig de overbodige kilo’s weer kwijt te raken. Zo snel mogelijk na je bevalling weer starten met bewegen en op je voeding letten, zorgt ervoor dat je snel weer back in shape bent. bbb biedt programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden ingezet (of zelfs eerder als je heel fit bent). bbb mama bestaat uit gerichte oefeningen in warmte en persoonlijke voedingsbegeleiding om weer terug te komen op het oude gewicht.

Sporten met je baby
Vlak na je bevalling is het natuurlijk moeilijk om tijd te vinden om te sporten. bbb heeft daarom een speciaal uurtje voor moeder en kind: bring your baby. En ook heel gezellig, je ontmoet gelijk andere moeders die net bevallen zijn!

fotobbb“Mijn tweede zwangerschap was 7 maanden na de eerste. Bij de eerste ben ik 30 kilo aangekomen, waarvan ik 22 kilo kwijt was toen ik weer zwanger was. Bij de tweede zwangerschap heb ik mede dankzij bbb mijn gewichtstoename kunnen beperken tot 12 kilo. Die waren er heel snel af. Mijn tweede dochter is nu 3 maanden en ik ben de kilo’s al kwijt”

 

Plan hier je proefles
Wil jij graag een proefles inplannen bij bbb? Een proefles is gratis en vrijblijvend: Plan hier je proefles. (link: https://bbbhealthboutique.nl/free-trial/)

Voor meer informatie én het inplannen van een proefles kan je ook onze site bezoeken www.bbbhealthboutique.nl of bel naar 088 64 40 000

Mom Moves: flexibel buitensporten tijdens en na je zwangerschap!


 mom moves

 

Mom Moves: flexibel buitensporten tijdens en na je zwangerschap!

Ben je zwanger, net bevallen of al een poosje moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken, onder begeleiding van professionele trainers.
Zij weten precies wat je allemaal kunt doen als je zwanger of net bevallen bent. Onder begeleiding van onze deskundige trainers doe je samen met maximaal 15 andere aanstaande of kersverse moeders oefeningen voor conditie en kracht. Doordat de groep niet te groot is, is er voor iedereen persoonlijke aandacht. Je niveau maakt niet uit: Mom Moves is voor iedereen.

Je kunt aansluiten bij Mom Moves gedurende je hele zwangerschap en ook na je bevallng. Een uurtje sporten in de buitenlucht is meteen een mooi momentje voor jezelf in je nieuwe drukke(re) bestaan. Ook als je bevalling al even geleden is, kun je instromen.

Bovendien is Mom Moves flexibel: je koopt een flexibele lessenkaart, zo kun je de ene week één keer trainen, een volgende week twee keer en de week erna de training overslaan. Maar net hoe jou uitkomt!

Gratis proefles? Neem contact op met: info@mommoves.nl
Kijk op mommoves.nl, stuur een e-mail naar info@mommoves.nl of kijk op facebook facebook.com/mommoves

 

Fit-zwanger!


 Fit-Zwanger

 

 

 

 

 

Wij (Rianne Braal – cesartherapeute & Monique Lubbers - fysiotherapeute) bieden een informatieve, sportieve en gezellige zwangerschapscursus. Wij vinden het beide erg belangrijk dat je als zwangere vrouw, op een eventueel aangepast niveau, kan blijven sporten.
Het is aangetoond dat zwangere vrouwen die sporten zich fijner voelen, een makkelijkere bevalling hebben en minder overgewicht hebben na de bevalling. Daarnaast is het ook gezond voor je baby. Echter dient het sporten wel plaats te vinden op een verantwoorde en aangepaste wijze. Onze Fit-zwanger! cursus is een therapeutisch verantwoorde cursus die bestaat uit aangepaste fitness, voorbereidende oefeningen op de bevalling (weeën opvangen, ademhalings- en perstechnieken) en gerichte educatie.

De Fit-zwanger! cursus bestaat uit twee delen nl;

Het Fit-zwanger! gedeelte. Dit zijn negen lessen van anderhalf uur, incl. één partneravond. Tijdens elke les wordt in ongeveer een half uur de theorie omtrent de zwangerschap en bevalling behandeld en wordt er aansluitend een uur gesport.
Het Fit-mama! gedeelte. Dit zijn zes lessen na de bevalling waarvan de eerste een zeer gezellige baby-borel. Tijdens de rest van de lessen wordt gewerkt aan conditie en spierkracht.

De Fit-zwanger! cursus wordt gegeven op dinsdagavond in de Cereolfabriek, Everard Meijsterlaan 1b 3533 CK Utrecht.

Heb je liever een cursus die speciaal voor jou en je partner gegeven wordt dan is de  VIP-cursus wat je zoekt. Deze cursus van ongeveer drie uur wordt op afspraak bij jullie thuis gegeven. In de cursus wordt alle theorie behandeld die ook in de 'gewone' cursus zit maar dan gezellig op je eigen bank! De theorie wordt ondersteund door praktische tips en oefeningen voor je bekkenbodem en ademhaling. Inclusief cursusboek(je) om nog eens alles rustig na te lezen.

Fit-Mama!

Na je bevalling is het goed om weer te gaan bewegen. Echter is het belangrijk om eerst je basisconditie en je spierkracht van met name je romp en bekkenbodem weer in orde te krijgen.
De fit-mama! cursus bestaat uit 5 lessen weer in shape te komen. Lessen zijn gericht op kracht /uithoudingsvermogen en extra aandacht voor buik- en bekkenbodemspieroefeningen
De startdatum is afhankelijk van de bevaldata van de cursisten in de fit-zwanger! groep.

De fit-mama! cursus is een gedeelte van de fit-zwanger! cursus maar is ook als losse cursus te volgen.
Je komt dan in een bestaande fit-zwanger! groep. Je mag 6 weken na je bevalling starten met deze cursus.

Kijk voor meer informatie over de cursussen en startdata op www.fitzwangerenzo.nl
Of mail voor meer info naar info@fitzwangerenzo.n

 

Klein geluk


Ben je zwanger of pas bevallen? Bij ons kan je terecht voor diverse cursussen en workshops waar je alles leert over (actief) zwanger zijn, bevallen, je kindje en babymassage. Ook zijn er workshops voor papa’s en opa & oma.

Onze zwanger & fitcursus bestaat uit een actief deel en een informatief deel. Hierbij komen alle facetten van de zwangerschap en de bevalling aan de orde. Ook is er een partnerles, waarbij de bevalling stap voor stap voorbij komt zodat je samen sterk staat als het zover is.

Na de bevalling volgen de post partum lessen, waarin je samen oefent om je lichaam weer actief en sterk te maken.

Wil je liever een verkorte versie, met extra veel informatie over de bevalling, dan kan je terecht bij de cursus zwanger & geïnformeerd.

Ook is het mogelijk om samen met je partner een privé cursus te volgen. We bepalen dan samen het programma om optimaal tegemoet te komen aan je wensen en behoeften.

De cursussen starten regelmatig en worden gegeven in Leidsche Rijn, Utrecht en Maarssen

www.kleingelukutrecht.nl

 

Sportstudio Bruis


 spinning

 

 

 

Spinning® lessen volgen gedurende je zwangerschap is veilig en houd je in conditie, zolang je weet hoe je de training aan pakt. Bij Sport Studio Bruis kunnen we je hierin begeleiden. We trainen namelijk op basis van hartslag en weten dus altijd waar de grenzen liggen.
Of je al langer traint, of net wilt beginnen, bewegen is gezond voor jou en je kind. Het doel van bewegen tijdens je zwangerschap is immers om fit te blijven. Of om juist fitter te worden.
Tijdens je zwangerschap is het niet de bedoeling dat je zwaar traint. Bewust trainen is de sleutel naar een fitter en gezonder lichaam.

Volg wel altijd het advies van je arts of verloskundige op, tijdens je zwangerschap.

Wat vuistregels voor het volgen van een de Spinning® les;

• Ben je Beginner?

Ook als je nog nooit op de Spinning fiets hebt gezeten, kun je mee doen. Laat je instructeur weten dat je voor het eerst bent en begin rustig. Na een aantal weken voel je je vaak al een stuk comfortabeler op de Spinning bike.

• Niet hijgen

Tijdens je Spinning les (of iedere andere inspanning) geldt, niet hijgen. Zuurstofrijk trainen noemen we dat. Dat betekent overigens niet dat het rustig peddelen is. Een compleet trainingsprogramma bestaat voor 80% uit zuurstofrijke training. Het betekent wel: serieus werken aan je conditie en spier/duurvermogen.

• Blijven zitten

Iedereen die fietst, weet dat een staande oefening op een fiets zwaarder is dan een zittende oefening. Misschien vraagt een staande oefening dan ook net teveel van je. Dit kun je oplossen door gewoon te blijven zitten.

• Drink voldoende

Dat betekent voor, tijdens en na de les drinken. Ongeveer één bidon voor, één tijdens en één na de les.

• Luister naar je lichaam

De aller belangrijkste regel bij iedere oefening. Vertrouw op je lichaam. Er zullen dagen zijn die makkelijker zijn dan anderen. Pas jezelf en je trainingsdoelen dan aan. Soms is een rustige wandeling alles wat je nodig hebt.

Je kunt altijd eerst een keertje komen proberen.

Bij Sport Studio Bruis betaal je geen inschrijfgeld en kun je per les of per maand betalen. Je kunt iedere maand stoppen. Maximale flexibiliteit dus. Verder hebben we ruimte om koffie of thee te drinken en wat met elkaar bij te praten. Zien we je snel?

Meer informatie?

www.sportstudiobruis.nl