Informatieavond ‘Goed voorbereid op de kraamtijd’

Voor álle aanstaande ouders organiseert KraamInzicht een informatieavond in de Bilt waarin je alle in’s en outs over de kraamtijd krijgt. Van gebroken nachten tot beschuit met muisjes en van tepelkloven tot de roze wolk.. Uit onderzoek is gebleken dat een goede voorlichting over de kraamtijd de ervaring uiteindelijk aanzienlijk positiever maakt! Hier willen wij graag aan bijdragen!

De informatie wordt, onder genot van een heerlijke kop koffie op thee, gegeven door een verloskundige en een heel ervaren kraamverzorgende. In één avond zijn jullie voldoende op de hoogte om goed voorbereid de kraamweek in te gaan! Je bent van harte welkom vanaf een positieve zwangerschapstest tot net vóór de bevalling.

Kijk op onze website (www.kraaminzicht.nl) voor actuele data en meldt je aan bij lot@kraaminzicht.nl. Wij vragen een bijdrage van 10 euro per ouderpaar. Heb je vragen, bel ons gerust op 030-6586210.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ook op de hoogte blijven?

Meld je hier aan op onze nieuwsbrief

Overig nieuws

Utrecht Marathon

Zondag 12 mei 2019 vindt de Marathon plaats in groot gedeelte van Utrecht/Bunnik: ben jij zwanger? Kijk dan op de website wat de routes precies zijn en hoe je alternatieve routes kan nemen. Bel (net als altijd) op tijd naar je verloskundige: ook zij zal in sommige gevallen meer tijd nodig hebben om naar je toe te komen.

Lees verder »

Geboortemarkt in Diakonessenhuis

Ook in 2019 zal er een terugkerende Geboortemarkt zijn in het Diakonessenhuis Utrecht. Tijdens de Geboortemarkt zijn er verschillende kraampjes met informatie: verloskundigen, kraamzorg, verpleging Diakonessenhuis, borstvoeding, zwangerschapseducatie etc.

Lees verder »
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.