Utrecht Marathon

Voor het eerst zal de Utrecht Marathon uit één ronde bestaan die de verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht aan elkaar verbindt. De combinatie van het lopen door de parken, nieuwe stadsdelen zoals Leidsche Rijn en het lopen door de oude binnenstad zorgen voor een unieke loop belevenis. De vele toeschouwers en muziekpunten langs het parcours dopen de Utrecht Marathon om tot een echt sfeervol Utrechts evenement.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ook op de hoogte blijven?

Meld je hier aan op onze nieuwsbrief

Overig nieuws

Utrecht Marathon

Zondag 12 mei 2019 vindt de Marathon plaats in groot gedeelte van Utrecht/Bunnik: ben jij zwanger? Kijk dan op de website wat de routes precies zijn en hoe je alternatieve routes kan nemen. Bel (net als altijd) op tijd naar je verloskundige: ook zij zal in sommige gevallen meer tijd nodig hebben om naar je toe te komen.

Lees verder »

Geboortemarkt in Diakonessenhuis

Ook in 2019 zal er een terugkerende Geboortemarkt zijn in het Diakonessenhuis Utrecht. Tijdens de Geboortemarkt zijn er verschillende kraampjes met informatie: verloskundigen, kraamzorg, verpleging Diakonessenhuis, borstvoeding, zwangerschapseducatie etc.

Lees verder »
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.