Actifytaal Fysiotherapie

SPORTIEF EN ZWANGER? KOM NAAR ZWANGER-STERK BIJ ACTIFYTAAL FYSIOTHERAPIE

Is sport je lust en je leven?
Dan wil je natuurlijk graag blijven door sporten tijdens je zwangerschap! Maar wat kan je nou eigenlijk wel en niet doen, nu je lijf zo verandert? Kom naar het zwangersterk-traject van Actifytaal!

Zwangersterk’ is een traject van 8 weken waarin fysiotherapeut Brigitte je laat zien wat er met je lijf gebeurd tijdens de zwangerschap en de bevalling. En hoe je deze bijzondere tijd zo fit mogelijk doorkomt.

Wij geloven dat als je je lichaam beter begrijpt, je fitter blijft tijdens de zwangerschap en het herstel ná de zwangerschap ook voorspoediger zal gaan. Je leert alles over zaken als bekkenbodemstabiliteit, belastbaarheid, ademhalingstechnieken en over de veranderingen in je lijf tijdens, voor en na de bevalling. Onder deskundige begeleiding leer je trainen op een niveau dat past bij jouw sportieve levensstijl en dat voor jouw lichaam verantwoord is. Tijdens deze les bewegen we wel, maar brengen we vooral kennis over om jou de tools te geven om zo lang mogelijk jouw sport te kunnen blijven doen en op deze manier je grenzen goed leert kennen.

De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers. Zo kunnen we jou op een prettige manier persoonlijke begeleiden tijdens je zwangerschap. Ga naar onze website voor meer informatie www.actifytaal.nl/zwangerfit

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.