Mom moves – Baby massage & consulent

Mom moves

Babymassage & Back in shape

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. Door babymassage bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en een massage is goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur en is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage. Kijk op de website voor meer informatie en startdata.

Cursus ter voorbereiding op je bevalling

Als je je goed wilt voorbereiden op de bevalling zit je goed bij Mom Moves. Naast dat je heerlijk kunt sporten kun je ook cursussen volgen ter voorbereiding op je bevalling. Dit kan in een korte cursus van een aantal bijeenkomsten met andere gezellige vrouwen of juist online zodat je je in je eigen omgeving kunt voorbereiden wanneer het jou uitkomt. Vaak wordt een dergelijke cursus (gedeeltelijk) vergoed door de verzekeraar.

Coaching voor kersverse moeders

Het moederschap brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Voor de een verloopt de overgang naar het moederschap heerlijk moeiteloos en voor de ander is het best wel wennen. Veel vrouwen moeten echt weer even zoeken naar wie ze nu zijn. De zelfstandige sterke vrouw die goed in balans was en veel dingen wist te combineren, kampt als kersverse moeder ineens met onzekerheid, sombere gedachten of schuldgevoel. Het moederschap, vooral de periode met jonge kinderen, wordt soms ervaren als eenzaam, druk en best hard werken. Om dat goed aan te kunnen en vooral ook het plezier niet te verliezen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Lichaam en geest zijn daarin onlosmakelijk met elkaar verbonden. En om je happy te voelen is het belangrijk om zowel fysiek als mentaal in beweging blijven. Naast de fysieke bootcamps en sportlessen die je bij Mom Moves kunt volgen, worden er ook (online) cursussen en coachingstrajecten aangeboden waar je vooral praktisch en met het mentale gedeelte aan de slag gaat.

Mom Moves: flexibel buitensporten tijdens en na je zwangerschap!

Ben je zwanger, pas bevallen of al een poosje moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken onder begeleiding van deskundige trainers. Zij weten precies wat je allemaal kunt doen tijdens je zwangerschap of als je al bevallen bent. Je traint met gezellige vrouwen op een veilige en verantwoorde wijze. Samen met maximaal 15 andere aanstaande of kersverse moeders doe je afwisselende oefeningen voor conditie en kracht. Door de kleinere groepen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Je niveau maakt niet uit: Mom Moves is voor iedereen.

Je kunt aansluiten bij Mom Moves gedurende je hele zwangerschap en ook na je bevalling. Een uurtje sporten in de buitenlucht is meteen een mooi momentje voor jezelf in je nieuwe drukke(re) bestaan. Je komt daarna voldaan en blij weer thuis. Ook als je bevalling al even geleden is, kun je instromen. Er zijn ook intensieve Back in Shape (Back on Track) trainingen.

Indoor workouts: Zwanger DanceFit, Belly Balance en Zwangerschapsyoga

Inmiddels worden er ook indoor workouts aangeboden: Zwanger DanceFit en Belly Balance bij Mom Moves! Ben je niet echt een buitensporter? Hou je van dansen en sport je graag op muziek? Is een yoga les misschien iets te rustig voor je de Mom Moves bootcamp workout weer net iets te heftig? Dan is Zwanger DanceFit of Belly Balance wellicht een geschikte les voor jou! Deze indoor lessen zijn ontwikkeld door Mom Moves en speciaal toegankelijk gemaakt voor zwangere vrouwen en kersverse moeders. Bij voldoende animo worden er ook zwangerschapsyoga lessen ingeroosterd. Kijk op het lesaanbod wanneer deze workouts gegeven worden.

Flexibele lessenkaart

Mom Moves is flexibel: je koopt een flexibele lessenkaart, zo kun je de ene week één keer trainen, een volgende week twee keer of een keer een weekje overslaan. Maar net hoe het jou uitkomt! Je zit dus niet vast aan een duur abonnement. Je sport bij Mom Moves al vanaf € 7,50 per les.

Contact
Gratis proefles of meer informatie? Neem contact op met: info@mommoves.nl
Kijk op mommoves.nl, stuur een e-mail naar info@mommoves.nl of kijk op facebook facebook.com/mommoves
Mogelijk krijg je de (sport)cursussen ter voorbereiding op jouw bevalling (gedeeltelijk) vergoed van de verzekeraar.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.