Nabi Baby

Nabi Baby

Een cursus babymassage of een draagconsult aan huis?

Babymassage
Babymassage stimuleert de bloedsomloop en het immuunsysteem. Baby’s slapen vaak beter en dieper en het huilen kan verminderen doordat ze rustiger zijn. De massage voor baby’s kan ook goed helpen bij darmkrampjes, overstrekken en onrust. De massage geeft jullie beide ook een ontspannen en leuk moment samen!
Tijdens een cursus (prive of in een groepje) bij jullie thuis leer ik je in alle rust in 3 of 4 lessen hoe jij je baby een ontspannende lichaamsmassage kan geven! Tijdens een workshop babymassage maak ik een mooie selectie van technieken. Ook na de workshop weet je hoe jij je baby lekker kan masseren! Een cursus/ workshop babymassage is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer de kruipleeftijd.

Draagconsult
Het is heel normaal dat je baby het liefst de hele dag in je armen ligt, deze geborgenheid en lichamelijk contact zijn één van de eerste behoeftes van je baby. Door je kindje te dragen vervul je deze belangrijke behoeftes. Het dragen, het lichamelijk contact en de nabijheid zorgen voor een goede hechting tussen jou en je kindje. Bijkomende voordeel: jij hebt je handen vrij! Je kan je baby al dragen in een draagdoek vanaf de geboorte!
Maar hoe draag je je baby dan ergonomisch en veilig? De houding die een baby in de doek heeft, met knietjes opgetrokken (M- of kikkerhouding) en het ruggetje rond, is een natuurlijke houding en heel goed voor de ontwikkeling van de heupen en rug.
Tijdens een consult kom ik bij jou thuis en leer ik je knopen met een draagdoek. Ook kan ik je helpen met het goed afstellen en gebruiken van een draagzak. Kies voor een info-, basis-, kort- of duo consult!

Wil je meer informatie, jezelf inschrijven of heb je een vraag?
Kijk op www.nabi-baby.nl of mail naar info@nabi-baby.nl

 

  • Prive of in groepsverband
  • Alleen of samen met partner
  • Engelstalig mogelijk

Babymassage

Babymassage stimuleert de bloedsomloop en het immuunsysteem. Baby’s slapen vaak beter en dieper en het huilen kan verminderen doordat ze rustiger zijn. De massage voor baby’s kan ook goed helpen bij darmkrampjes, overstrekken en onrust. De massage geeft jullie beide een ontspannen en leuk moment tijdens het vaak drukke leven.

Tijdens de cursus bij jou thuis leer ik je in alle rust in 3 of 4 lessen hoe jij je baby een ontspannende lichaamsmassage kan geven! Geschikt voor baby’s vanaf 8 weken tot ongeveer de kruipleeftijd.

Draagconsult

Het is heel normaal dat je baby het liefst de hele dag in je armen ligt, deze geborgenheid en lichamelijk contact zijn één van de eerste behoeftes van je baby. Door je kindje te dragen vervul je deze belangrijke behoeftes. Het dragen, het lichamelijk contact en de nabijheid zorgen voor een goede hechting tussen jou en je kindje. Bijkomende voordeel: jij hebt je handen vrij!

Maar hoe draag je je baby dan ergonomisch en veilig? De houding die een baby in de doek heeft, met knietjes opgetrokken (M- of kikkerhouding) en het ruggetje rond, is een natuurlijke houding en heel goed voor de ontwikkeling van de heupen en rug.

Tijdens een consult kom ik bij jou thuis en kan ik je leren knopen met verschillende soorten doeken en dragers. Ook kan ik je helpen met het goed afstellen en gebruiken van een voorgevormde drager. Geschikt vanaf de geboorte tot peuter/kleuter. Kies voor een info-, basis-, kort- of duo consult!

Wil je meer informatie, jezelf inschrijven of heb je een vraag?

Kijk op www.nabi-baby.nl of mail naar info@nabi-baby.nl

Tot snel bij Nabi Baby!

 
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.