Birthfull

Geboren worden in een warm bad - warme en persoonlijke aandacht rondom jouw bevalling

Welkom bij Birthfull

Stap in een warm bad van zorg en persoonlijke aandacht bij Birthfull, waar jouw bevalling een echt feest wordt. Ik ben Andrea, en ik sta klaar om je reis van zwangerschap tot moederschap soepel en zelfverzekerd te laten verlopen, met liefdevolle begeleiding op maat.

Bij Birthfull draait alles om jou en jouw unieke wensen. Ik wil dat je na de bevalling vol trots terugkijkt en denkt: “Ik heb het gedaan.” ” Op mijn manier, precies zoals ik het wilde.”

Laat mij je daarbij helpen. Of je nu kiest voor het huren van een bevalbad in regio Utrecht (ook landelijk te verkrijgen per post) of het ontvangen van persoonlijke beval- en partner workshops, ik sta voor je klaar.

Geniet van ontspannende zwangerschapsmassages bij jou thuis, op een warm waterkussen. Of dompel jezelf onder in de rust van zwangerschapsyoga, alleen of met een kleine groep, en ontdek de kracht van verbinding, ook te boeken als een speciale babyshowerervaring!

Gun jezelf een welverdiende pauze met een Mama (to-be) retreat, een dag gewijd aan jou, compleet met een uniek hartritueel van Open Your Heart Studio.

En vergeet niet een kijkje te nemen in onze online Mama (to-be) shop, waar je onder andere onze inspirerende Birthfull-affirmatiekaarten kunt vinden.

Bij Birthfull draait alles om jou en jouw comfort. Welkom bij de warme omarming van Birthfull!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.