Mom Moves – Baby massage & consulent

Mom Moves

Babymassage & Back in shape

Babymassage & Back in shape

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. Door babymassage bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en een massage is goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage.

Baby Yoga & Mom Stretching

In deze les ervaar je een prettige combinatie van inspanning, ontspanning en plezier. Een waardevol moment in de week om samen met je kindje in te plannen. Je zult merken dat je echt contact maakt met je baby en dat de oefeningen die je samen doet jou bewuster maken van de band die tussen jullie bestaat. En de meeste oefeningen kun je gewoon thuis herhalen. Hartstikke leuk toch?! De baby yoga oefeningen die je samen met jouw kindje doet gaan spelenderwijs. Het plezier dat jouw kleintje en jij aan de oefeningen beleeft staat voorop.
Verder doe je zelf makkelijk te volgen en verantwoorde yogabewegingen waarmee je jouw lichaam soepel en sterk maakt. Zeker na de bevalling is het fijn als je het bewegen en sporten weer rustig kunt opbouwen. Je zult bewegingen en stretches herkennen vanuit yoga en pilates. Om weer wat kracht op te bouwen doe je met of zonder jouw kindje power poses op je eigen niveau zodat het goed bij je past.

Baby-Bootcamp® & Mom Fitness

De Baby-Bootcamples helpt moeders hun fitheid terug te krijgen of te verbeteren.  Daarnaast wordt de baby gestimuleerd in de ontwikkeling.

Baby-Bootcamp staat voor:

 • Quality time voor mama en baby
 • Plezier met je baby
 • Terug in vorm na de bevalling
 • Verbetering van conditie
 • Versteviging buik, billen en benen
 • Ondersteuning van de bekkenbodem
 • Contact opdoen met andere moeders

Baby-Bootcamp is er voor alle moeders met kinderen van 3 tot 9 maanden. Tijdens de Baby-Bootcamp les komen aan bod:

 • Cardio oefeningen
 • Kracht oefeningen
 • Stretch oefeningen
 • Stabilisatie oefeningen
 • De bekende BBB’s: billen, buik en benen!

Workshop Babygebaren

Communiceren met je kindje als praten nog niet lukt. Een leuke toegankelijke kennismaking met het gebruik van babygebaren. Babygebaren is het ondersteunen van je gesproken taal met gebaren. Hierdoor wordt jouw baby beter begrepen en leert je kindje sneller praten. Je leert 35-40 gebaren én krijgt uitleg hoe de gebaren te gebruiken.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.