Miskraam­begeleiding Nederland

Miskraambegeleiding Nederland

voor hulp na je miskraam

  • Had je ooit een miskraam? Of misschien een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus?
  • Maak je je zorgen over jezelf, je relatie of je gezin? Wil je af van het zware verdriet? Wil je weer goed kunnen functioneren?
  • Ook als je inmiddels opnieuw in verwachting bent, kan een eerdere miskraam veel impact hebben.
  • Of misschien sta je voor belangrijke keuzes in deze of een volgende zwangerschap? Ook dan ben je welkom voor mijn persoonlijke begeleiding.

Herken je je hierin?
Vrouwen die bij mij komen, willen gericht aan de slag met het verdriet of zware gevoel rond hun ongeboren kind(eren). Ze weten dat ze daar hulp bij kunnen gebruiken, omdat ze dan in korte tijd flinke stappen kunnen zetten. Omdat tijd kostbaar is, en omdat ze meteen resultaten en praktische handvatten willen, kiezen ze de beste hulp die er is. Jij bent ook welkom! Benut mijn expertise om weer goed te functioneren, in je werk en je gezin. Dan leef je weer met vertrouwen, in jezelf, je lijf, je relatie, je toekomst.

Wat kun je nu meteen doen?
Vraag een persoonlijk gratis telefoongesprek aan om te bespreken wat je kunt doen om de ervaring van je miskraam of abortus te verwerken.

Wil je dat? Of wil je meer weten? Bel of mail me dan gerust. Je kunt me bereiken op 06 244 15 838 of info@miskraambegeleiding.nl. Ik ga graag met je in gesprek. Wees welkom, met alles wat er is.

Miriam van Kreij van praktijk MirreMaan begeleidt al jaren vrouwen die één of meer miskramen hadden. Ze helpt je om de ervaring te helen, waardoor je weer goed functioneert in werk en gezin. Miriam woont met haar gezin in Utrecht.

Miriam van Kreij | info@miskraambegeleiding.nl | 06 244 15 838 | www.miskraambegeleiding.nl.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.