Kind & Co

Kind & Co

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Geniet van deze bijzondere tijd.  Naast genieten, moeten er natuurlijk ook dingen geregeld worden voor uw kindje. Eén van deze dingen is kinderopvang, mits u deze nodig heeft natuurlijk.

Kind & Co heeft verschillende kinderdagverblijven in Utrecht en omgeving. Onze kinderdagverblijven zijn een heerlijke plek voor kinderen, van 6 weken tot 4 jaar. Kinderen krijgen bij ons professionele zorg en persoonlijke aandacht.
De eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich kunnen ontplooien in een warme, veilige en stimulerende omgeving. Wij gaan uit van de behoefte van het kind, ingepast in de groep. We houden rekening met het ritme zoals de kinderen dat thuis gewend zijn. Dit geldt vooral voor baby’s, wij houden zoveel mogelijk hun eigen ritme aan in afstemming met de ouders. Daarbij kijken wij vooral naar de mogelijkheden van het kind. Dit betekent dat wij op een positieve en uitnodigende manier met kinderen omgaan.
Kinderen, hoe klein ze ook zijn, willen net als volwassenen geaccepteerd, gerespecteerd en serieus genomen worden. En dat is waar wij bij Kind & Co voor staan!

Wilt u weten of er een kinderdagverblijf bij u in de buurt is? Kijk dan op onze website: https://www.kmnkindenco.nl/kdv/

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.