Ruta Puylaert

Ruta Puylaert

HBO medisch gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeut Specialisatie Fertiliteit en Zwangerschapsklachten

Kinderwens
Het is helaas niet altijd vanzelfsprekend dat je kinderwens (snel) in vervulling komt. Er kunnen vele oorzaken zijn dat het zwanger worden niet lukt of je tijdens een zwangerschap een kindje verliest. Dit brengt vaak veel stress, verdriet en lichamelijke klachten met zich mee. Misschien doorloop je wel een medisch vruchtbaarheidstraject als IUI, IVF/ICSI. Bij een kinderwens help ik je graag vanuit mijn specialisme van voetreflextherapeut bij het verminderen van stress, het verbeteren van je doorbloeding en je hormonale balans om zo te helpen de kans op een zwangerschap te vergroten.

Zwangerschapsklachten
De zwangerschap is een periode waarin er veel verandert op zowel emotioneel als hormonaal gebied. Als therapeut heb ik mij gespecialiseerd om jou d.m.v. voetreflextherapie te ondersteunen bij zwangerschapsklachten. Bijvoorbeeld bij misselijkheid, slapeloosheid, zwangerschapsoedeem, stress, bandenpijn, rugklachten, angst voor de bevalling en vele andere klachten. Maar ook heb ik zeer veel goede resultaten behaald bij stuitligging, waarbij een door mij ontwikkelde voetreflextherapie behandeling ingezet kan worden om het kindje in stuitligging te laten draaien. Wist je dat deze therapeut haar behandelingen heeft ingezet in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven ter ondersteuning van het versie-team onder leiding van Gynaecologe dr. Kuppens?

Ook na de bevalling kunnen er diverse klachten ontstaan die door gespecialiseerde voetreflextherapie verminderd kunnen worden.

Voetreflextherapie
Voetreflextherapie/ reflexzonetherapie is een vorm van Natuurgeneeskunde met als uitgangspunt dat zich drukpunten in de voeten bevinden die d.m.v. stimulatie je lichamelijk en emotioneel in balans kan brengen. Tijdens je behandeling kun je je intens ontspannen in een periode die vaak veel van je vraagt. De doorbloeding en de hormonale balans verbetert. Pijnklachten en spanningen kunnen verminderen waardoor je lekkerder in je vel zit en je beter kunt slapen. Dit maakt voetreflextherapie een uitstekende natuurlijke aanvulling op de reguliere zorg. Al jaren worden vrouwen doorverwezen naar deze praktijk door verloskundigen en gynaecologen. De therapeuten adviseren je bij klachten altijd contact op te nemen met een arts of je verloskundige.

Doordat de praktijk voldoet aan hoge praktijk en (medische) opleidingseisen vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering.

Heb jij een kinderwens of zwangerschapsklachten? Neem contact op met de praktijk voor een natuurlijke en veilige ondersteuning door een professionele voetreflextherapeute die gespecialiseerd is in jouw klachten.

Vanuit deskundigheid en passie met aandacht en zorg voor jou rondom je zwangerschap.
Therapeut: Mw. Ruta Puylaert AGB praktijk 90-049506 , aangesloten bij beroepsvereniging FAGT en geregistreerd bij de RBCZ.
Praktijkadres:
Wolvenplein 27 (op de begane grond van de prachtige voormalige Wolvenplein gevangenis)
3512 CK Utrecht
www.reflexzonetherapieruta.nl
Tel. 06- 823 894 68

 
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.