Psychologiepraktijk OK: voor ouders&kind

Psychologiepraktijk OK

Voor ouders&kind

Blijf je na de bevalling last houden van angst en/of stress? Tijdelijke hulp kan dan welkom zijn.

Iedere vrouw ervaart een bevalling anders. Je kunt erop terugkijken als mooi, pijnlijk of emotioneel. Maar een bevalling kan ook ‘traumatisch’ zijn. Dat gebeurt soms bij hele moeizame, maar ook bij hele snelle bevallingen. EMDR-therapie (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) kan heel goed helpen als je na je bevalling last houdt van angst en stress. De herinnering aan je bevalling blijft bestaan, maar de emoties en de angst die je hebt ervaren verdwijnen.
Het moederschap brengt daarnaast een hoop (nieuwe) verantwoordelijkheden met zich mee waar je je onzeker over kan voelen. Bovendien kan het een uitdaging zijn om het moederschap te combineren met je werk en je rol als partner en vriendin. Je zult hier een nieuwe balans in moeten vinden.
Praktijk OK! heeft veel ervaring met behandelen en begeleiden van trauma’s of andere psychische klachten die te maken hebben met zwangerschap, bevalling en moederschap.
De praktijk is opgericht door Marjolein Brandenbrug, Ontwikkelingspsycholoog, Cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Bij psychologiepraktijk OK! kunnen tevens kinderen van 4 tot 18 jaar én ouders terecht voor advies, begeleiding en therapie.

Marjolein is moeder van Stijn (2010), Boris (2011) en Pleun (2014).
Voor aanmelden of meer informatie:
www.praktijkok.nl | 06-44300294
marjolein@praktijkok.nl 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.