Esli Jongen

DOULA

Hoi, ik ben Esli. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Wat leuk dat je mijn pagina bekijkt! Ben je op zoek naar veiligheid, veerkracht en liefdevolle verbinding in deze fase van zwangerschap en geboorte? Je/ jullie zijn heel welkom!

De geboorte van een kindje is de normale gang van de natuur en heel bijzonder. Ieder mens is anders en iedere zwangerschap is uniek. Alles mag er zijn: vreugde en verdriet, oerkracht en angst, vertrouwen en onzekerheid. Als gecertificeerd doula sta ik je / jullie graag bij. Ik doe dat met een open blik, warme handen en een helder voelen.

Wens je een doula, omdat:

  • je goed voorbereid en met vertrouwen wilt gaan bevallen?
  • je tijdens de geboorte graag continue, liefdevolle en kundige begeleiding ontvangt? (ongeacht of je thuis, in een geboortehuis of in het ziekenhuis bevalt)
  • je bevallen spannend vindt of terugkijkt op een eerdere nare bevalling?
  • je weet dat er complicaties zijn of jullie kindje niet volledig gezond geboren zal worden?
  • er andere omstandigheden zijn die om extra aandacht vragen?

Jullie zijn heel welkom! Ik heb uitgebreide ervaring in het begeleiden van gezinnen in heel diverse omstandigheden.

Ik ben naast doula mama van twee kinderen en een bonusdochter en gecertificeerd lichaamsgericht (trauma)therapeut. Wat heb jij hieraan in de voorbereiding op en tijdens de baring? Ik heb een scherp oog als het gaat om observatie van het lichaam en ken verschillende opties om fysieke steun te bieden. Daarnaast weet ik veel van traumapreventie en zal ik er alles aan doen om een veilige omgeving te creëren, waarin jullie je gehoord en gezien voelen. Dit versterkt de hechting tussen ouders en kind. Tenslotte neem ik vanuit mijn eerdere samenwerking als geestelijk begeleider in de gezondheidszorg veel ervaring mee als het gaat over het afwegen van keuzes en communicatie met zorgverleners. Hierin leg ik de focus op wie jij bent en wat voor jou /jullie belangrijk is tijdens de geboorte van jullie kindje. Ik draag graag bij aan een liefdevolle start voor jullie als gezin!

Het lijkt me leuk om vrijblijvend kennis met je/ jullie te maken! Ben je benieuwd geworden naar wie ik ben en wat ik kan betekenen? Neem gerust een kijkje op mijn website. Mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Een warme groet,

Esli

 

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.