Esli Jongen

ALS WELKOM HETEN EN AFSCHEID NEMEN SAMEN KOMEN

Wanneer jullie je kindje verliezen na een (vroeg)geboorte

De wereld staat op zijn kop. Jullie kindje gaat rondom de geboorte overlijden of is overleden. Er komt van alles op jullie af. De bevalling, hoe jullie dit kindje welkom heten en het afscheid gaan voorbereiden. Misschien voel je je intens verdrietig, boos of machteloos. Er gebeurt zoveel in een korte tijd. Het is zo pijnlijk en anders dan verwacht.

Naast medische begeleiding wensen jullie misschien warme en deskundige aandacht en begeleiding. Ik kan jullie ondersteunen na het slechte nieuws, tijdens de bevalling en/ of na de uitvaart. We stemmen samen af wat bij jullie past. Als je een kindje verliest na 22 weken zwangerschap, worden er vijf gesprekken vergoed vanuit een overheidssubsidie. Informeer alsjeblieft bij mij naar de beschikbaarheid van de subsidie.

Ik werk geregeld samen met het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Ima Afscheidszorg en Houvast Uitvaartzorg en ben (gast)docent van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Deze samenwerking heb ik opgebouwd in mijn werk als geestelijk begeleider, waarin ik veel gezinnen heb begeleid rondom ziekte en het overlijden van een kindje. In mijn werk als doula en verliesbegeleider komen deze ervaringen samen. Mijn begeleiding is vooral gericht op het verlies van een kindje na 16 weken zwangerschap. 

Wens je meer informatie? Neem een kijkje op mijn website of neem gerust contact op. Jullie zijn heel welkom. Het overlijden van een kindje in de buik of rondom de geboorte kan heel plotseling zijn. Je mag mij altijd bellen als er begeleiding nodig is op heel korte termijn. Dan zal ik jullie vertellen wat mogelijk is.

Warme groet,

Esli

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.