Fotografie Marjolijn de Graaf

Met liefde, de liefde vastgelegd

Met liefde, wil ik jullie liefde vastleggen!

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen!

Mooie foto’s van je zwangere buik, de geboorte van je kindje, je pasgeboren baby, het zijn allemaal waardevolle herinneringen, waar je later keer op keer met veel liefde naar zult kijken. Als familie fotograaf wil ik, jullie echte herinneringen vastleggen, waar je nog jaren van zal genieten. Ik werk graag met het jonge “aanstaande” gezin, het nieuwe avontuur dat gaat beginnen, ik vind het bijzonder om daar eventjes bij aanwezig te mogen zijn, deze doelgroep past mij!

Met echte aandacht en tijd, leg ik jullie momenten vast. En maak ik foto’s die je voelt, daar geniet ik het meest van. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een baby-verslaafde ben, de geur van Zwitsal, de voetjes, handjes, de geluidjes,…. het maakt mijn hele dag goed. Een fotoreportage is pas geslaagd, als het voor jullie ontspannen aanvoelde. Ik ben er voor jullie en jullie ontvangen tijdens de reportage maar ook daarna mijn aandacht en tijd. Om veilig te kunnen werken heb ik speciaal voor deze doelgroep een aantal cursussen gedaan, o.a. EHBO aan kinderen.

Jullie gezin.

Ze zijn zo snel groot… Deze eerste prille periode in het leven van jullie kindje is heel kostbaar en gaat veel te snel voorbij. Echt een moment om vast te leggen voor later. Foto’s van de baby, maar ook zeker van het hele gezin de broers en zussen, de huisdieren, een echt album vol met mooie herinneringen waar je later samen met de kinderen nog heerlijk in kunt bladeren. Als je voor een lifestyle-reportage kiest, kom ik bij jullie thuis. Daar fotografeer ik in de woonkamer, de babykamer en op de kamer van de ouders, om zo voor jullie een ware herinnering vast te leggen, om heerlijk naar terug te kunnen kijken naar hoe het was. De details van het babykamertje, het knuffelen met papa en mama, in het eigen wiegje, jullie mobiel boven de box. De kleine details, een handje, een voetje, de borstvoeding, zo speciaal. Dit zijn voorbeelden, want in jullie huis zoeken we naar jullie eigen momentjes.

Laat mij jullie unieke momentjes vangen met mijn camera, het zal een herinnering worden om te koesteren. Ik staat te popelen om jullie te ontmoeten en is dat nu wederzijds? Neem dan een kijkje op mijn website, om te zien of mijn werk en werkwijze bij je past! Lijkt me leuk om kennis te maken!

Liefs Marjolijn

Newborn, baby & familie fotograaf werkzaam in de Utrecht en de vele dorpen en steden in de regio waar mijn autootje mij heen brengt. Ik kom graag bij jullie thuis fotograferen! Maar jullie zijn net zo welkom in mijn fotostudio in Utrecht!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.