FysioBewust Utrecht

Ervaart u zwangerschap gerelateerde klachten zoals bekkeninstabiliteit, bekkenpijn of bekkenproblemen tijdens dagelijkse activiteiten? Bekkentherapie kan u helpen!

Bekkenklachten
Zwangerschap gerelateerde bekkenklachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen. Soms is ook de bekkenbodemfunctie verstoord, wat invloed kan hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap.

De zeer ervaren bekkenoefentherapeut Liesbeth Vermeer maakt haar patiënten bewust van het verband tussen houding, beweging en de aanwezige bekkenklacht. Bij het lichamelijk onderzoek wordt gekeken naar uw houding en bewegingen, stand van bekken en andere gewrichten in relatie tot de klacht. Gerichte oefeningen kunnen helpen bij een betere stand van heup, bekken en onderrug. Het goed functioneren van de bekkenbodem-spieren wordt, indien nodig, bij de behandeling betrokken.

Direct toegankelijk, zonder verwijzing!

U kunt zonder verwijzing van de huisarts direct terecht bij onze bekkentherapeut. De behandeling wordt door de verzekering vergoed indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en/of oefentherapie. 

Samen met Liesbeth gaat u aan de slag om de bekkenklachten te verminderen, altijd met een blijvend resultaat als doel. Daarnaast zal Liesbeth je ook ondersteunen in het voorbereiden van de bevallingen advies geven waar nodig.

Wij verwelkomen u heel graag bij FysioBewust Utrecht

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.