Judith van Reedt Dortland

MISKRAAMCOACH

Judith van Reedt Dortland is naast verloskundige ook miskraam coach en kan je begeleiden om het verlies in je leven te verweven en weer met vertrouwen te durven kijken naar de toekomst.

Heb je het gevoel dat je stil staat? Voel je je schuldig naar je andere kinderen dat je niet met volle aandacht bij hen kunt zijn na het doormaken van je miskraam? Heb je het gevoel dat je niet meer van hen kunt genieten terwijl je dat voorheen nog wel kon? Het geeft je een doof gevoel, het belemmert je om je hart te kunnen laten stromen. Herken jij je hierin? Weet dat het ook anders kan. Geef aandacht aan je verlies en vertel je levende kinderen over het kindje dat zo kort bij je was. Je verdriet en gemis mogen er zijn. Deel het de mensen om je heen die je dierbaar zijn. Voel je dat er meer voor nodig is?

Met een paar stappen kan ik je helpen om je verlies te verweven in je dagelijkse leven. Zo sta je weer vol energie in je relatie en/of gezin en voel je dat je hart weer kan stromen en zich kan vullen met liefde.

Maak tijd voor jezelf en gun jezelf om weer te mogen genieten. Wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Mail mij en dan neem ik contact met je op.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.