KraamInzicht – regio Utrecht

Kraam Inzicht regio Utrecht

Wij kiezen naast het scheppen van een voor de kraamvrouw en haar partner zorgenvrij kraambed, in de eerste plaats voor kwaliteit van de kraamzorg en ruime aandacht voor de medische aspecten.

In grote lijnen bestaat onze kraamzorg uit het assisteren van de verloskundige bij de thuisbevalling, verzorging en controles van de kraamvrouw en de baby, begeleiding bij borstvoeding (zo nodig met hulp van een lactatiekundige), licht huishoudelijk werk, verzorging van ontbijt en lunch en het bijhouden van het kraamdossier.

Advisering en begeleiding leiden tot vertrouwen in de toekomst.
www.kraaminzicht.nl 030-6586210

Locatie
De borstvoedingsavonden vinden plaats in Restaurant Amis in De Bilt (Dorpsstraat 81-83, De Bilt). Uiteraard is uw partner van harte welkom bij deze cursussen. Voor data voor 2019 en aanvullende informatie klik op onderstaande link.

http://www.kraaminzicht.nl/pages/91

Direct inschrijven kan via lot@kraaminzicht.nl

 

Borstvoedingsvoorlichting
Wij bieden ook borstvoedingsvoorlichting aan. Tijdens de borstvoedingsvoorlichting leert u hoe u een goede start kunt maken met borstvoeding na uw bevalling en leert onze lactatiekundige u de beste technieken om borstvoeding te geven, wat de voordelen van borstvoeding geven zijn en wat u te wachten staat bij het geven van borstvoeding. Uiteraard is volop ruimte om vragen te stellen tijdens deze voorlichting.

Het programma
Hoe werkt de borst en hoe komt de moedermelk op gang?

  • De eerste borstvoeding
  • Aanleggen van je baby
  • Voedingssignalen/voedingshoudingen
  • Borstvoeding de eerste weken
  • Soms loopt het anders, en dan?
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.