Life Coach Simone

De meertalige life coach voor moeders van baby's en peuters - Nederlands/English/Deutsch/Italiano

Ben jij moeder van één of meer baby’s of peuters en worstel je soms met jouw rol als ouder? Voel je soms stress, overweldiging, angst of dat knagende gevoel van nooit genoeg doen, nooit genoeg zijn? Voel je misschien zelfs symptomen van een postnatale depressie? Dan ben ik hier om te helpen. In je eigen taal.

Of je moedertaal nu Nederlands, Engels, Duits of Italiaans is: In al deze talen kan ik coachen. Over onze emoties praten is altijd comfortabeler in onze eigen taal, dus laat me gerust weten wat je voorkeur heeft. Ik ben het gewend om om te gaan met mensen met allerlei culturele achtergronden.

Als je wilt bespreken hoe ik je kan ondersteunen om een ​​gelukkigere en evenwichtigere moeder te worden, neem dan contact met me op voor een kort telefoongesprek. En wie weet mag ik je binnenkort verwelkomen in mijn praktijk in het historische centrum van Utrecht of online!

Over mij

Life coach sinds 2014

Ik ben een geaccrediteerde [1] life coach gevestigd in Utrecht (Nederland) en ik kan helpen met allerlei problemen, maar ik ben gespecialiseerd in de uitdagingen van het moederschap.

In 2017 behaalde ik mijn diploma in life coaching aan de Academie voor Coaching en Counselling in Nederland. Daarvoor coachte ik al een paar jaar informeel aan de Universiteit Utrecht. Ik heb ervaring opgedaan met het coachen van collega’s en honderden cliënten bij Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en de Universiteit Utrecht. Ook heb ik geïnvesteerd in mijn eigen scholing en ontwikkeling door cursussen te volgen over onderwerpen als interculturele communicatie en Rationeel Emotieve Therapie (RET). In juli 2019 ging ik op yoga- en meditatieretraite bij Mandali, Italië.

Met een Oostenrijkse moeder en een Nederlandse vader ben ik tweetalig opgevoed en heb ik een aantal jaren in Oostenrijk, Nederland en Italië gewoond, waar ik het geluk had om ook Italiaans te leren. Ik heb op de Duitse internationale school in Den Haag en de Universiteit Utrecht (deels Engels) gezeten.

Persoonlijke ervaring

Ik ben zelf moeder van een prachtige dochter (Mia, april 2020) en kampte na de geboorte van Mia met een postnatale depressie. Ik voelde me erg overweldigd en alleen en het was niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Ook had ik het idee dat er iets mis met me was, omdat ik niet blij was met mijn nieuwe leven als moeder.

Uiteindelijk ontdekte ik dat er veel vrouwen zijn die worstelen met de uitdagingen van het moederschap en de verschillende emoties die het oproept en dat het mogelijk is om hulp te krijgen om zich gelukkiger en gezonder te voelen. Gelukkig heb ik mijn depressie en angst kunnen overwinnen.

Persoonlijk heb ik de voordelen van life coaching ervaren. Deze hele ervaring inspireerde me om andere vrouwen te helpen. Zelfs als het niet zo zwaar aanvoelt als een postnatale depressie, worstel je misschien met een aantal andere uitdagingen. Ik help je graag om je stap voor stap beter te voelen en de uitdagingen van het moederschap zelfverzekerd en ontspannen aan te gaan!

Veel liefs,

Simone

[1] Academie voor Coaching en Counselling in Nederland , registratienummer 150179

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.