Momflow Hypnobirthing

VOL VERTROUWEN TOELEVEN NAAR DE GEBOORTE

Met een cursus HypnoBirthing® bereid je je, samen met je partner, voor op een ontspannen, rustige bevalling, waarbij je als moeder vol vertrouwen meewerkt met je eigen lichaam en je na afloop met een prettig gevoel op de geboorte terugkijkt.

Wil jij?
• Positief toeleven naar de geboorte van je kindje?
• Leren hoe je jezelf kunt ontspannen?
• Vertrouwen op je lichaam?
• Samen met je partner een team zijn tijdens de geboorte?
• Een mooie, soepele en ontspannen geboorte meemaken?

Meld je dan aan voor een cursus HypnoBirthing!

Praktische informatie
Ik geef de HypnoBirthing cursus volgens ‘the Mongan method’, dus in 5 lessen van 2,5 uur. Ik merk elke keer weer dat in deze cursusvorm koppels samen groeien en positief toeleven richting het geboortemoment. Ik bied veel ruimte voor het stellen van vragen, delen van eigen ervaringen en eigen keuzes maken. Ieder koppel kiest zelf welke HypnoBirthing technieken ze uiteindelijk willen gebruiken. En welke andere tools ze er eventueel aan toe willen voegen.

De cursus wordt gegeven als groepscursus in Leidsche Rijn (Langerakbaan 157 in Utrecht, praktijkruimte van OCLR) of als privécursus bij jullie thuis. Elke maand starten nieuwe cursussen, ‘s avonds én in het weekend. Bekijk de actuele startdata en beschikbaarheid op www.momflow.nl!

Over de docent
Nadat ik zelf 2 prachtige zwangerschappen en geboortes heb meegemaakt door gebruik te maken van HypnoBirthing technieken, ben ik zo enthousiast geworden over HypnoBirthing als manier om je kindje ontspannen en vol vertrouwen geboren te laten worden dat ik zelf de docentenopleiding ben gaan volgen. Ik ben heel dankbaar dat ik daardoor inmiddels al vele tientallen ouders heb mogen helpen voorbereiden op de bevalling en hun nieuwe rol als papa of mama en dat er daardoor veel mooie, lieve baby’s ontspannen ter wereld zijn gekomen.

Ik kijk ernaar uit om ook jullie te ontmoeten en te helpen in jullie voorbereiding!

Sabine Stroeken-Visser
Eigenaar Momflow HypnoBirthing & Coaching – gecertificeerd HypnoBirthing docent*

Ik ben gecertifieerd HypnoBirthing® the Mongan Method practitioner; vanuit een aanvullende verzekering zijn bij veel zorgverzekeraars mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.

Fotocredits: Monique Brunt

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.