Fysiotherapie Utrecht Oost

Zwangerschaps- pilates en hydrotherapie

“fit en sterk uw zwangerschap door”

Zwangerschapspilates en Zwangerschapshydro: Nu beiden van één strippenkaart!

Zwangerschapspilates
Wil je jezelf tijdens je zwangerschap lekker voelen en gericht bezig zijn met spiergroepen die tijdens deze periode wel wat extra aandacht kunnen gebruiken?
Speciaal voor zwangere vrouwen die fysiek bezig willen zijn met stabiliteit van rug, bekken en benen, ademhaling en houdingsverbetering bieden wij zwangerschapspilates. Goed bewegen helpt voor een gezonde zwangerschap!
In onze ruime oefenzaal ga je aan de slag met een fysiotherapeut. Op meerdere dagen in de week geven geven wij de zwangerschapspilates lessen.

Zwangerschaps hydro

Ben je zwanger en op zoek naar een leuke sportieve activiteit? Dan is onze zwangerschaps hydro misschien iets voor jou. Een leuke combi van fysieke activiteit en ontspanning in het warme water. In het water komt er minder belasting op de gewrichten terwijl er wel spierversterkende en stabiliteitsoefeningen kunnen worden gedaan, waardoor dit ook zeer geschikt is wanneer je wat minder belastbaar bent.

Speciaal voor zwangere vrouwen vanaf week 12 tot aan week 36 van de zwangerschap én voor postnatale vrouwen na 6 weken postpartum.

Dit alles doen we in het mooie revalidatie zwembad van De Hoogstraat. Ingang via Hoofdingang (Rembrandtkade 10, Utrecht)

Wil je een keer een les zwangerschapspilatus en/of zwangerschashydro proberen? Een proefles kost 15 euro, ga je vervolgens door met de lessen, dan verrekenen we deze kosten met het abonnement.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.