Miskraam­begeleiding Nederland

Miskraambegeleiding Nederland

voor hulp na je miskraam

Wil je je miskraam verwerken?
• Had je ooit een miskraam of een abortus? Wil je weer goed kunnen functioneren, thuis en in je werk?
• Ook als je inmiddels opnieuw in verwachting bent, kan een eerdere miskraam veel impact hebben.
Je bent heel welkom voor persoonlijke begeleiding.

Vrouwen die bij mij komen, willen gericht aan de slag met het verdriet. Ze weten dat ze daar hulp bij kunnen gebruiken, omdat ze dan in korte tijd flinke stappen kunnen zetten. Omdat tijd kostbaar is, en omdat ze meteen resultaten en praktische handvatten willen, kiezen ze de beste hulp die er is. Jij bent ook welkom!

Benut mijn expertise om weer goed te functioneren, in je werk en je gezin. Dat geeft vertrouwen in de toekomst, wat die ook brengen gaat.

Wat kun je nu meteen doen?
1. Lees op de website www.miskraambegeleiding.nl dé 5 tips om goed te herstellen van je miskraam.
2. Bestel het boek ‘Als je je kindje verliest in je zwangerschap’.
3. Vraag een persoonlijk gratis telefoongesprek aan om te bespreken wat je kunt doen om de ervaring van je miskraam of abortus te verwerken.

Heb je vragen? Bel of mail me dan gerust. Je kunt me bereiken op 06 244 15 838 of info@miskraambegeleiding.nl. Ik ga graag met je in gesprek. Wees welkom, met alles wat er is.

Miriam van Kreij van Miskraambegeleiding Nederland begeleidt al sinds 2011 vrouwen en stellen na één of meer miskramen. Ze helpt je om goed te herstellen, waardoor je weer goed functioneert in je werk en thuis. Steeds vaker vergoeden werkgevers deze coaching.

Miriam geeft geaccrediteerde nascholingen aan verloskundigen en ze leidt coaches op tot miskraambegeleider. Miriam is de auteur van ‘Begeleiding van vrouwen met een miskraam’, ‘Begeleiding na een afgebroken zwangerschap of abortus’ en ‘Als je je kindje verliest in de zwangerschap’.

Miriam woont met haar gezin in Utrecht.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.