Prikkelpracht

Prikkelpracht

praktijk voor (kinder)coaching en begeleiding

Prikkelpracht biedt ondersteuning bij zwangerschappen die anders gaan dan “normaal”. Soms wordt tijdens de zwangerschap gezien dat er iets met je ongeboren kindje aan de hand is. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de NIPT, de combinatietest, de vlokkentest, de 20 weken echo of soms zelfs tijdens een pretecho of groeiecho later in de zwangerschap. Een onzekere tijd breekt dan aan waarin je met veel vragen zit. Hoe beleef je de rest van de zwangerschap? Hoe ga je samen om met dit nieuws? Hoe betrek je eventuele broertjes en zusjes hierbij? Vragen waar andere zwangeren niet mee bezig zijn, waardoor je je soms alleen kunt voelen.

Of misschien ben je zwanger van een (voor zover je weet) gezond kindje, maar speelde er in de vorige zwangerschap iets waardoor je nu angstiger en onzekerder bent. Misschien ben je je kindje verloren in een vorige zwangerschap of bleek er iets met je kindje aan de hand te zijn. Allemaal redenen om moeite met vertrouwen te hebben. Daar waar iedereen zegt dat het nu heus wel goed komt, vind je het moeilijk om je angsten los te laten en te genieten van je zwangerschap.

Marianne van Prikkelpracht kan jou en jullie in dit traject ondersteunen en begeleiden. Marianne gebruikt hierbij naast haar professionele ervaring ook haar persoonlijke ervaring. Als moeder van een zoon waarbij in de zwangerschap een ernstige hartaandoening werd gevonden, weet zij als geen ander hoe spannend en emotioneel een dergelijke zwangerschap kan zijn.

Wil je leren hoe je dit traject samen met je partner aan kan gaan zonder elkaar kwijt te raken? Wil je leren om naast je angsten toch ook te genieten van je zwangerschap? Neem gerust contact op voor informatie of neem een kijkje op de site. Een kennismaking om te kijken of het klikt is gratis en vrijblijvend.

  • Alleen of samen met partner
  • Prive of in groep
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.