Samenzwang

Voor moeders die verlangen naar hart-tot-hart contact met hun buikbaby

Met je handen op je mooie ronde buik(je) mijmer je. Je verlangt naar het moment dat je jouw kindje voor het eerst in de ogen kijkt. Maar wat als je nu al een diepgaand contact kunt leggen, een wederzijdse uitwisseling van liefde?

 

Daar gaat Samenzwang over: hart-tot-hart contact met jouw buikbaby.

 

Wat gaan we doen?

Ik geef workshops en individuele sessies, waarin ik jou via meditatie en aanraking verbinding leer maken met je buikbaby. Daarna begeleid ik je om klank te geven aan jouw gevoelens in dit intieme contact. Stel je voor dat je letterlijk in kunt tunen op het kindje in je buik, welk lied ontstaat er dan? Hoe klinkt jullie Samenzwang?

 

Na deze bijzondere ervaring is er tijd om een persoonlijke brief te schrijven aan je ongeboren kind. Je vertrekt met een tastbare herinnering aan het speciale contact met je buikbaby. Ook ontvang je de opname van de geleide meditatie, zodat jullie thuis kunnen blijven genieten van deze waardevolle dag. 

 

Voor wie 
Deze workshops is voor aanstaande moeders die:

  • Blij worden van zingen.
  • Hun buikbaby in het zonnetje willen zetten.
  • Bewust tijd willen maken voor verbinding met de baby in hun buik.
  • De basis willen leggen voor een levenslange liefdevolle band met hun kindje.

 

Wat is stembevrijding?

Stembevrijding gaat over vrijuit zingen. Wat er nu is, in dit moment. Je zingt geen vaste melodie of tekst, maar je stemt af op wat er in je leeft en brengt dat in klank naar buiten. Jouw eigen lied. De wisselwerking tussen zingen, het voelen van je emoties en het waarnemen van je lijf brengt je naar diepere lagen in jezelf. In deze diepte ligt jouw vrijheid.

 

Zangervaring is niet nodig. Er is maar één persoon die jouw lied kan zingen, en dat ben jij.

 

Over mij

Tijdens de zwangerschap van mijn zoon maakte ik kennis met stembevrijding. Toevallig, want stembevrijding tot dan toe had geen specifieke link met zwangerschap. Of toch niet toevallig? Het zaadje voor Samenzwang werd in ieder geval geplant. Van meet af aan raakte stembevrijding mijn hart en nu oefen ik met heel veel plezier en liefde zelf dit prachtige vak uit.

 

Elke keer ervaar ik weer hoe tastbaar de verbinding tussen moeder en kind wordt tijdens het zingen. En hoe waardevol het is om dit contact al zo bewust aan te gaan tijdens de zwangerschap. Juist tijdens de zwangerschap. Mijn kracht ligt in het afstemmen op wat er nodig is in het moment en het bewaren van rust. Jouw buikbaby en jij krijgen bij mij alle ruimte. En dat voel je.

 

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Stuur mij een berichtje!

Je buikbaby en jij zijn van hart-tot-hart-tot-harte welkom.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.