Lactatiekundige praktijk San Borstvoedingszorg

Hulp nodig bij borstvoeding? Je hoeft het niet alleen te doen

Welkom bij lactatiekundige praktijk San Borstvoedingszorg.
Ik ben Sanne Phaff en als lactatiekundige IBCLC help ik je graag, zodat jij vanuit rust en vertrouwen je kindje kunt (gaan) voeden. Je kunt bij mij terecht met al je vragen over borstvoeding.
Mijn missie is dat alle moeders met een goed gevoel terug kunnen kijken op hun borstvoedingstijd. Een goede voorbereiding helpt enorm om deze tijd met vertrouwen tegemoet te gaan. Maar ook al ben je nog zo goed voorbereid, nog zal je uitdagingen tegenkomen. Het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat. Samen bekijken we op welke manier je met deze uitdagingen om kan gaan op een manier die past bij jouw situatie. Want het is heel mooi als jij je kindje borstvoeding kunt geven, ik vind het nog veel belangrijker dat jij lekker in je vel zit.

Online voorlichtingsbijeenkomst
• Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op het geven van borstvoeding, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
• Of heb je al een heleboel gelezen en gehoord over borstvoeding, maar heb je toch nog veel vragen?
• Heb je behoefte aan professionele en praktische informatie?
Dan is het Webinar ‘Kickstart Borstvoeding’ zeker wat voor jou! Mijn doel is om je met deze online voorlichtingsbijeenkomst optimaal voor te bereiden op de eerste uren, dagen en weken met jouw kindje. Tijdens het webinar is volop ruimte voor interactie. Ik beantwoord graag al jouw vragen. Na het volgen van het webinar heb jij voldoende kennis in huis om je kindje straks vol vertrouwen te kunnen voeden. Een echte kickstart dus!
Live webinar
• Kosten € 20
• Na afloop ontvang je een samenvatting van de presentatie
Terugkijken is mogelijk tot 24 uur na het webinar
Schrijf je nu in 


Persoonlijk advies
Geef jij je kindje borstvoeding, maar loopt dit niet zoals jij zou willen? Of ben je zwanger en wil je graag persoonlijk advies over hoe je je kunt voorbereiden op het (opnieuw) geven van borstvoeding? Ik help je graag.

Plan je afspraak direct in mijn online agenda: .

Zwangerschapsconsult
Tijdens een zwangerschapsconsult mag je al je vragen stellen, bespreken we jouw borstvoedingswensen en maken we samen een borstvoedingsplan dat bij jou past. Zo zorgen we voor een fijne start voor jou en je kindje.

Borstvoedingsconsult
Tijdens een borstvoedingsconsult bespreken we in alle rust jouw situatie. Ik doe een mondonderzoek bij jouw kindje, een borstonderzoek bij jou en ik kijk mee met een voeding. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die op dit moment haalbaar is en goed voelt voor jou. Je krijgt altijd een verslag van het consult.

Vind je het leuk om te lezen over mijn ervaringen als lactatiekundige? Volg mij dan op Instagram

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.