Spring Coaching

Vrouwencoach Lynne van der Mijl

Mooie vrouw,

Als coach én verloskundige, ben ik er voor extra ondersteuning en begeleiding tijdens jouw zwangerschap! Mijn missie gaat over verbinden. Het (opnieuw) verbinden van vrouwen met zichzelf, verbinden met hun ongeboren (of pasgeboren) kind en verbinden met elkaar!

Op het moment dat je uitdagingen tegenkomt in deze periode van je leven, of dat nu een kinderwens is die nog onvervuld blijft, een zwangerschap of als verse moeder; vaak doet deze uitdaging iets met de verbinding met jezelf. Dit kan ervoor zorgen dat je je heel onzeker voelt tijdens je zwangerschap, of dat je angstig bent voor de bevalling. Misschien is het lastig dat je weinig controle hebt over zwanger zijn of bevallen. Of heb je een of meerdere miskramen doorgemaakt en vind je het moeilijk te vertrouwen op je lichaam.

En deze verbinding met jezelf is zo enorm belangrijk; het geeft je vertrouwen en rust, het geeft je blijdschap en kracht. In verbinding met jezelf kun je alle moeilijke hobbels in dit leven handelen. Want je hebt ‘t in je! ALTIJD.

Als die verbinding even zoek raakt, is het soms moeilijk deze weer terug te vinden. Een steuntje in de rug en een blik op de goede richting, kan je daarbij enorm helpen! Ik loop een stukje met je mee en samen onderzoeken we waar de verbinding hapert. Daar gaan we mee aan de slag in een 1-op-1 coachtraject!

Zit je veel in je hoofd en zou je graag meer in je lijf willen zakken? Zéker nu, nu je zwanger bent? Eén keer per maand organiseer ik een Belly Circle, waarbij je even alleen JIJ hoeft te zijn! Alle rollen en verantwoordelijkheden even loslaten en ontspannen. De connectie met je lichaam versterk je door te delen over wat er in je omgaat, samen met andere vrouwen dezelfde dingen ervaren. Je leert je lichaam beter kennen en erop vertrouwen.

Lees meer op mijn website over mij en wat ik nog meer doe!
Ik hoop je te ontmoeten!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.

Verloskundigen­praktijk Westerkade

Met 2 praktijklocaties in de stad, echo’s op de praktijk, een avondspreekuur en centering pregnancy in ons aanbod garanderen we 24/7 persoonlijke zorg dichtbij.

Wij vinden het belangrijk om goed voor jullie en elkaar te zorgen. Om die reden hanteren wij een maximaal aantal inschrijvingen per jaar. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. We vinden het prettig om te weten wie jullie zijn, tijd voor jullie te hebben om die aandacht te geven waar behoefte aan is. Ook bieden wij graag een vertrouwd gezicht bij jullie bevalling. Om dat te bewerkstelligen werken wij in een team van 6 verloskundigen zodat je ook een bekend gezicht ziet wanneer er twee bevallingen tegelijk bezig zijn.

Onze praktijklocaties liggen in het hart van Utrecht waardoor we dicht bij jullie in de buurt zitten zodat je langs kan komen wanneer dat nodig is. Om als collega’s voor elkaar te zorgen en om te weten wat er speelt in de praktijk, hebben wij elke week overleg met elkaar. We werken namelijk vaak alleen en vinden het ook fijn om heel het team bij elkaar te hebben en even de week met elkaar door te nemen en te horen hoe het met iedereen gaat.

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.