Uitgerekend Roos

Geboorte geven vanuit kennis, mildheid en positieve zin. Daar help ik je graag bij.

Wil je je tijdens de geboorte van je kindje veilig en gesteund voelen? Zou je willen dat iemand je helpt met het in verbinding blijven met je lijf en het in ontspanning blijven ondanks de grote krachten die door je lijf zullen gaan tijdens de geboorte? En wil je goed geïnformeerd zijn rondom baren en geboorte geven? Daar help ik, Roos, van Uitgerekend Roos je graag bij. 
 
Mijn doel als doula is dat je vertrouwen voelt voordat de geboorte aanstaande is en dat je naderhand positief terug kunt kijken op de geboorte, hoe die dan ook gelopen is. Ik geloof er heilig in dat het belangrijk is dat je achter je keuzes staat en dat je die keuzes goed geïnformeerd hebt kunnen maken. Maar ook dat je bijvoorbeeld aan je zorgverleners durft te vragen om een benadering die het beste bij jullie past. Naast te handelen vanuit informatie wens ik je ook ruimte om te handelen vanuit je eigen gevoel en intuïtie en je bij het maken van je keuzes dus te baseren op hart, hoofd en handen.
 
Met mij aan je zijde heb je een sensitieve, ruimdenkende en vrolijke doula naast je staan. Ik ben moeder van 2 kids, draagconsulent, kook ook graag kraamkost voor je, boekenwurm, dol op kleur en kleine avonturen. Wil je met me samenwerken aan de voorbereiding op en tijdens de geboorte van je kindje? Ik hoor graag van je!
 
Liefs, Roos
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.