Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Onze praktijk
Van zwanger willen worden tot en met het kraambed is een bijzondere periode. Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat begeleiden we jullie bij dit traject. We bieden persoonlijke en professionele zorg dicht bij huis. Ben je net zwanger? Kijk gelijk op onze vernieuwde eigen WebApp voor heel veel informatie en voor een handige checklist wat er allemaal geregeld moet worden in je zwangerschap. We werken met een vast team van zeven verloskundigen. We proberen er voor te zorgen dat je zowel iedereen een keertje gezien hebt in de zwangerschap, maar ook dat je in het laatste deel van de zwangerschap steeds dezelfde verloskundigen ziet zodat we goed kunnen vervolgen hoe het met jou, en de groei van het kindje gaat.

Beste start
Wij bieden iedere vrouw een verloskundige die met passende zorg bijdraagt aan een gezonde zwangerschap en een krachtige start in het leven, van ouders & kind. We vinden het belangrijk dat jullie met een goed gevoel op de zwangerschap en de bevalling kunnen terugkijken. Wij proberen dit mogelijk te maken; thuis, in het ziekenhuis (bij een poliklinische bevalling), of soms door je te verwijzen naar de gynaecoloog.

Persoonlijke zorg
Wij vinden het belangrijk onze zorg af te stemmen op wat jullie belangrijk vinden tijdens de zwangerschap en de bevalling. We informeren jullie zo goed mogelijk, geven ruimte voor eigen keuzes en denken hierin graag met jullie mee.

Twee locaties
Wij werken vanuit twee locaties. Op de Boothstraat hebben we alle dagen spreekuur en hier maken wij zelf ook echo’s. Daarnaast kun je ook op controle komen op onze locatie in Gezondheidscentrum Prinsenhof (Tuindorp). Wekelijks hebben wij ook een avondspreekuur.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.