Verloskundigenpraktijk Utrecht-West

Verloskundigenpraktijk Utrecht-West

Verloskundigenpraktijk Utrecht-West werkt met een team van 6 professionele en ervaren verloskundigen. Wij zijn een echte stadspraktijk. En het mooie van in een stad werken is dat wij kennismaken met heel veel soorten mensen uit verschillende wijken en culturen. Er is dus geen dag hetzelfde hier bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-West!

Visie
Wij leveren persoonlijke en vakkundige zorg aan onze cliënten. Zowel in de wijk als in het ziekenhuis leveren wij onze zorg met veel plezier. We werken graag actief samen met onze zwangeren, hun partners en verschillende andere zorgverleners in de stad.

Werkwijze
Als je in verwachting bent, kom je rond de 8 weken voor de eerste controle en maken we een vroege echo om te kijken naar het hartje van je kindje. Tijdens je zwangerschap kom je ongeveer 12 keer langs voor een controle. Je maakt kennis met al onze verloskundigen, omdat je niet weet wie jou tijdens de bevalling helpt, ondersteunt en begeleidt. En een vertrouwd gezicht is wel zo fijn. Naast de individuele controles bieden we ook Centering Pregnancy aan. In groepen van 8 tot 12 vrouwen die rond dezelfde datum zijn uitgerekend, combineren wij de zwangerschapscontroles met (interactieve) voorlichting en gesprekken over onderwerpen die zwangeren bezig houden tijdens de zwangerschap.

Werkgebied
Het team van Verloskundigenpraktijk Utrecht-West zet zich in voor volledige verloskundige zorg in de volgende wijken in Utrecht-West: Lombok, Majellapark, Nieuw Engeland, Oog in Al, Welgelegen, Den Hommel, de Schepenbuurt, Kanaleneiland en in Transwijk.

Heb je vragen over onze praktijk, wil je meer weten of een afspraak maken? Wij helpen je graag.

Wij zijn er voor jou en je kindje.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.