Vitalitree

Moeder worden. 
De grootste transformatie in een vrouwenleven. 
Een bijzondere tijd die erom vraagt om goed voor jezelf te zorgen en bewust stil te staan bij de veranderingen in je lichaam en je leven.
Zodat je jezelf blijft voelen en voeden.
 
Hoe zou het zijn om tijdens je zwangerschap en in de periode na je bevalling, een tijd waarin alles om je buik en je kindje draait, meer aandacht voor jezelf en je lichaam te hebben, tijd te nemen voor ontspanning en aanraking en zo beter voor jezelf én je kindje te zorgen? 
 
Bij VitaliTree kun je terecht voor verschillende massages en de prachtige rebozo ceremonie, een sluitingsritueel om een ingrijpende periode af te ronden. 
 
Rebozo ceremonie

In Midden-Amerika is het de gewoonte om een tijdje na de bevalling een Rebozo ceremonie te houden. De verse moeder ontvangt een uitgebreide massage, een bad en het sluitingsritueel met rebozodoeken. 

De moeder wordt van hoofd tot voeten strak in deze doeken gewikkeld. Tijdens zwangerschap en geboorte maken lichaam en ziel van de moeder plaats om een nieuw leven te ontvangen en op de wereld te brengen, en de ceremonie is oorspronkelijk gemaakt om het lichaam fysiek en energetisch te ‘sluiten’, de organen en baarmoeder weer op hun plek te helpen, te ondersteunen in deze transitie en om een spirituele cirkel te sluiten, de energie weer te centreren en een moment van liefde te geven aan lichaam en geest van de moeder. 

Gewoonlijk wordt een rebozoceremonie vanaf 6 maanden (tot vele jaren) na de geboorte gegeven. Ook bij een afbraakzwangerschap of verlies van je kindje is een rebozoceremonie heel mooi om deze intense periode rond te maken.
 

Zwangerschapsmassage en mamamassage

In het tweede en derde trimester van je zwangerschap is het heel fijn om jezelf regelmatig te laten masseren. Je lichaam is zo hard aan het werk, en je bent zelf ook vaak druk met werk en alle voorbereidingen voor de komst van je kindje en misschien de zorg voor je andere kinderen. En in de loop van je zwangerschap wordt je buik natuurlijk zwaarder en dat voel je in je lichaam. Tijdens een massage heb je niet alleen een uur voor jezelf, door aanraking maak je ook allerlei stofjes aan waar jij en je kindje blij van worden, je spieren zijn na afloop weer meer ontspannen en je zit lekkerder in je lijf. 

Ook na de bevalling is het heerlijk om jezelf massages te gunnen. Even uitchecken van de zorgstand, en inchecken bij jezelf, je lichaam helpen herstellen en opladen zodat je thuis weer het beste van jezelf kunt geven. 

 

Zwangerpakket

Wil je jezelf ondersteunen tijdens je zwangerschap, na je bevalling én deze transformatie ook bewust afronden?
Kies dan voor het Zwangerpakket:
– maandelijks een massage in je 2e en 3e trimester
– 6-wekelijks een massage na je bevalling
– én de rebozoceremonie ongeveer 6 maanden na je bevalling
Natuurlijk kan dit pakket ook op maat gemaakt worden. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.