Vrouwencoach Cynthia

Coaching omtrent zwangerschap, bevalervaring en moederschap

Oh wat ben ik moe… Het was ook zo druk op mijn werk. En de slechte nacht met die peuter speelt dan ook niet mee. Vanavond ga ik echt rustig op de bank zitten en even helemaal niets doen. Terwijl ik dit denk ben ik bezig met het eten koken. Ondertussen gaan mijn gedachte al uit naar het naar bed brengen van de kleine. En mijn to do lijst die eigenlijk alleen maar langer wordt. De zelfzorg is ver te zoeken…

Hoe goed zorg jij voor jezelf? Ben je zwanger en ervaar jij stress? Heb je een heftige bevalling meegemaakt, die nog zijn uitwerking op jou heeft? Of voel je je onzeker in je rol als moeder? En wil je hier wat aan doen? Ik help je graag!

Ik ben Cynthia Kramer, getrouwd, moeder van drie kinderen en woon in Utrecht. Als gecertificeerd vrouwencoach coach ik jou in jouw angsten, dromen, uitdagingen en doelen. Dit kan op diverse gebieden zoals zwangerschap, bevalervaringen of moederschap.

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik ervaren wat stress en onzekerheid met mijn zwangerschap en de groei van mijn kindje heeft gedaan. Ik heb bij de andere zwangerschappen ervaren dat het ook anders kan! Bewuste keuzes maken en de juiste mensen om mij heen hebben hierbij geholpen. Ik gun jou dit ook!

Als moeder van drie jonge kinderen weet ik ook hoe uitdagend de moederrol is. En hoe belangrijk het is om bezig te zijn met wie je bent naast je moederrol.

Meer over mij weten? Kijk op mijn site www.VrouwencoachCynthia.nl. Hier kan je ook direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Direct contact opnemen kan via Cynthia@VrouwencoachCynthia.nl of 0652145445.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.