St. Antonius Geboortezorg

St. Antonius Geboortezorg

alle zorg rondom zwangerschap en geboorte

Meerdere bevallingslocaties
Bij St. Antonius Geboortezorg kun je op meerdere locaties bevallen. In Nieuwegein en op onze locatie in Utrecht.

Meer weten over ons?
Wil je meer informatie, je inschrijven voor een informatieavond of rondleiding (vanaf maart 2018) of een afspraak maken met St. Antonius Geboortezorg neem dan contact met ons op via 088 32 64 00 of stuur een mail naar geboortezorg@antoniusziekenhuis.nl.

www.antoniusziekenhuis.nl/geboortezorg
https://www.facebook.com/AntoniusGeboortezorg

Bij St. Antonius Geboortezorg bieden wij alle zorg rondom zwangerschap en geboorte. Wij willen jou en je partner graag begeleiden in deze bijzondere fase en jullie ondersteunen om je kindje een goede start te geven.

Net dat beetje meer
De komst van nieuw leven is een indrukwekkende gebeurtenis waar wij als zorgprofessionals graag een bijdrage aan leveren: zorgzaam, met plezier en zo persoonlijk mogelijk. Wij werken met passie en warmte en willen je graag net dat beetje meer geven. Elke familie en gezin is uniek. Jullie persoonlijke wensen vinden wij belangrijk. We vormen samen met jullie een hecht team en kijken naar welke zorg op welk moment gewenst is, het beste past en mogelijk is.

Altijd welkom
Je bent altijd welkom bij ons, of je nu komt bevallen met je eigen verloskundige of bij de gynaecoloog. Bij St. Antonius Geboortezorg staat 24 uur per dag een compleet team klaar in het ziekenhuis om bevallingen te begeleiden. Veiligheid staat voorop.

Gezinsgerichte zorg
Het gezin staat centraal bij ons, we werken volgens het Family Centered Care concept. Een van de kenmerken is van Family Centered Care is dat moeder en kind na de bevalling niet worden gescheiden (ook als een van de twee extra zorg nodig heeft). Moeder en kind verblijven samen met de partner in een comfortabele suite en worden alleen (tijdelijk) van elkaar gescheiden als dit medisch noodzakelijk is.

Prettige sfeer en privé-suites
Of je nu bevalt met je eigen verloskundige of onder begeleiding van de gynaecoloog: alle bevallingen vinden plaats in 1 van onze privé-suites. Onze suites zijn comfortabel en huiselijk ingericht en hebben een vaste bedbank voor je partner. Alle medische apparatuur is weggeborgen, maar is wel – heel veilig – in een handomdraai beschikbaar. Alle suites hebben een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Op onze bevallingslocaties zijn er mogelijkheden om je weeën op te vangen in bad of te bevallen in bad. Na de bevalling blijf je met je kindje en partner op je eigen suite. Er zijn bij ons geen bezoekuren. Graag laten we jullie zo thuis mogelijk voelen.

Nauwe samenwerking met zorgverleners
Ons team bestaat uit gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerde verpleegkundigen, lactatiekundigen, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten, echoscopisten en kraamverzorgenden. Bovendien werken we samen met anesthesisten, internisten, maatschappelijk werkers en fysiotherapeuten. St. Antonius Geboortezorg werkt ook intensief samen met diverse verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties in de omgeving van Nieuwegein, Utrecht en Woerden. Dit doen we binnen het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV Uniek). Bij welke verloskundigenpraktijk je ook zit, je bent altijd van harte welkom om bij ons te komen bevallen.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.