St. Antonius Geboortezorg

St. Antonius Geboortezorg

alle zorg rondom zwangerschap en geboorte

Bij St. Antonius Geboortezorg bieden wij alle zorg rondom zwangerschap en geboorte. Wij willen jou en je partner graag begeleiden in deze bijzondere fase en jullie ondersteunen om je kindje een goede start te geven.

Net dat beetje meer
De komst van nieuw leven is een indrukwekkende gebeurtenis waar wij als zorgprofessionals graag een bijdrage aan leveren. Wij werken met passie en warmte en geven je graag net dat beetje meer. We vormen samen met jullie een hecht team en kijken naar welke zorg op welk moment gewenst is, het beste past en mogelijk is.

Altijd welkom
Je bent altijd welkom bij ons, of je nu komt bevallen met je eigen verloskundige of bij de gynaecoloog. Bij St. Antonius Geboortezorg staat 24 uur per dag een compleet deskundig team va diverse zorgverleners klaar in het ziekenhuis om bevallingen te begeleiden. Veiligheid staat voorop.

Gezinsgerichte zorg
Het gezin staat centraal bij ons. Een van de kenmerken van onze gezinsgerichte zorg is dat moeder en kind na de bevalling niet worden gescheiden (ook als een van de twee extra zorg nodig heeft). Jullie blijven samen en worden alleen (tijdelijk) van elkaar gescheiden als dit medisch noodzakelijk is.

Mocht je langer moeten blijven omdat jullie kindje bijvoorbeeld extra zorg nodig heeft, dan kunnen jullie als ouders bij jullie kindje verblijven. Wij hebben hiervoor speciale neo-suites en ook tweelingsuites. Onze zorgprofessionals ondersteunen en stimuleren de jonge ouders zoveel mogelijk om hun kindje zelf te verzorgen. We willen jullie coachen naar zelfstandigheid in de zorg voor jullie kind. 

Prettige sfeer en privé-suites
Alle bevallingen vinden plaats in een privé-suites. Onze suites zijn comfortabel en huiselijk met een vaste bedbank voor je partner. Alle medische apparatuur is weggeborgen, maar direct beschikbaar. Alle suites hebben een eigen badkamer met toilet. Er zijn 4 suites met een speciaal bevalbad. Wij bieden diverse soorten pijnstilling op je eigen kamer. Na de bevalling blijf je met je kindje en partner op je eigen suite. Er zijn bij ons geen bezoekuren. Graag laten we jullie zo thuis mogelijk voelen.

Nauwe samenwerking in de regio

St. Antonius Geboortezorg werkt intensief samen met verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties in de regio Nieuwegein, Utrecht en Woerden (VSV Utrecht). Bij welke verloskundigenpraktijk je ook in zorg bent, je bent altijd van harte welkom om bij ons te komen bevallen.

Samen zorgen we voor de beste start van het leven!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.