Tineke Kolvenbach

Tineke Kolvenbach

Een warm welkom voor jullie kind

Een warm welkom voor jullie kind.


Rond de 18de tot de 20ste week van de zwangerschap voel je de eerste bewegingen van jullie kind (of kindjes). Het is natuurlijk fantastisch dat jullie deze aanwezigheid voelen en nu al contact kunnen maken. Even mooi is dat jullie beiden kunnen leren, dit voelen toe te spitsen en te gebruiken tijdens de zwangerschap en de geboorte.
In de begeleiding is aandacht voor het verloop van de zwangerschap, het omgaan met de weeën, de geboorte en de rol van de partner. Zo wordt een gezamenlijke beleving van de zwangerschap mogelijk, waarbij ouders en kind met vertrouwen naar de geboorte toe kunnen groeien.
In principe begeleid ik de moeder en haar partner. Maar voor jou kunnen er andere omstandigheden gelden waarin je toch behoefte hebt aan deze haptonomische begeleiding. Denk aan het volgen van de begeleiding als vrouw alleen. Bij fysieke of emotionele problemen in de zwangerschap. Voor het verwerken van trauma’s rond eerdere zwangerschappen of geboortes. Om meer zicht te krijgen op problemen die zich voordoen na de geboorte van je kindje. Maar ook als je je wilt voorbereiden op een zwangerschap. Dan is het fijn dat ik óók haptotherapeute ben.
Nieuwsgierig naar deze begeleiding? Neem gerust contact op!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.