Tineke Kolvenbach

Tineke Kolvenbach

Een warm welkom voor jullie kind

BEGELEIDING RONDOM ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

Ik ben mijn praktijk wat aan het afbouwen, dat betekent voor jou als zwangere:

de haptonomische zwangerschapsbegeleiding geef ik nog maar mondjesmaat en alleen aan jou of jullie als de zwangere vrouw eerder haptotherapie of zwangerschapsbegeleiding gedaan heeft in mijn praktijk.
de begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte is ook mogelijk als je niet eerder cliënt(e) in de praktijk geweest bent.
Is een van bovenstaande situaties op jou/jullie van toepassing lees dan hieronder verder.

Een warm welkom voor jullie kind – haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Hierin begeleid ik de moeder en haar partner tijdens de zwangerschap en bij de voorbereiding op de geboorte. En zien we elkaar terug na de geboorte. Omdat het een individuele begeleiding is, stem ik deze af op jullie wensen en behoeften. Ook als vrouw zonder partner ben je welkom, dan passen we de begeleiding wat aan.

Rond de 18de tot de 20ste week van de zwangerschap voel je de eerste bewegingen van jullie kind (of kindjes). Het is natuurlijk fantastisch dat jullie deze aanwezigheid voelen en nu al contact kunnen maken. Even mooi is dat jullie beiden kunnen leren, dit voelen toe te spitsen en te gebruiken tijdens de zwangerschap en de geboorte. Als zwangere vrouw leer je je aandacht in je lichaam te brengen en te houden, van binnenuit contact te maken met je kindje en je bekken te voelen. Er is aandacht voor het verloop van de zwangerschap, het omgaan met de weeën de geboorte en de rol van de partner. Zo wordt een gezamenlijke beleving van de zwangerschap mogelijk, waarbij jullie als ouders samen met jullie kindje met vertrouwen naar de geboorte toe kunnen groeien. Een warm welkom.

Begeleiding bij bijzondere omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte.
Hierbij komen haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding samen. De begeleiding is passend als je je wilt voorbereiden op een zwangerschap en bij fysieke of emotionele problemen in de zwangerschap en/of rondom de geboorte. Ook bij het verwerken van trauma’s rond eerdere zwangerschappen of geboortes is deze begeleiding helpend. Of als je meer zicht wilt krijgen op problemen die zich voordoen na de geboorte van je kindje.

Nieuwsgierig? Lees dan verder op www.tinekekolvenbach.nl onder de kopjes praktisch en zwangerschap. Spreekt ook deze informatie je/jullie aan dan kun je me mailen, appen of bellen. We overleggen telefonisch of begeleiding in mijn praktijk bij jouw/jullie uitgerekende datum en situatie mogelijk en wenselijk is en of jullie kunnen op mijn werkdagen. Engelstalige begeleiding is mogelijk.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.