HypnoBirthing Leidsche Rijn

HypnoBirthing Leidsche Rijn

HypnoBirthing
Utrecht Leidsche Rijn
Zwangerschapscursus met verloskundigeIn de geboortezorg is er steeds meer bewustwording dat een goede geboorte-ervaring minstens zo belangrijk is als een gezond kind en een gezonde moeder.

Een geboorte is een hormonaal en instinctief proces. De meeste vrouwen kunnen zonder complicaties bevallen, maar het verloop van een baring is onvoorspelbaar. Helaas zijn er veel vrouwen (en partners) die negatief terugkijken op de bevalling.

Voorbereiding door middel van een goede cursus kan voorkomen dat de bevalling je overkomt.
Want óók als het anders loopt dan je gehoopt had, kun je opnieuw je opties afwegen, opnieuw prioriteiten stellen, en meebeslissen.
Weet jij al wat je nodig hebt, zodat je mee kunt gaan in het proces?

Ik ben Shantie Lemmers, 15 jaar verloskundige in Maarssen en Utrecht.
De eerste hypnobirthing bevalling die ik mocht begeleiden, was een enorm positieve ervaring voor de ouders en voor mijzelf, ondanks dat het een ‘heftige bevalling’ was.
Dit maakte me nieuwsgierig naar de voorbereiding van deze ouders.
Ik ben de opleiding bij HypnoBirthing Nederland (HypnoBirthing International) gaan doen en geef sinds 2018 een cursus die zich blijft aanpassen aan de behoeftes van ouders.

De cursus is opgebouwd vanuit de hypnobirthing filosofie van Marie Mongan, aangevuld met verloskundige kennis en ervaring uit de Nederlandse praktijk én een kijkje in de keuken van rebozomassage en spinning babies.

Wil je ook een cursus volgen bij Hypnobirthing Utrecht Leidsche Rijn of meer informatie? Neem dan een kijkje op de website via www.hypnobirthingleidscherijn.nl

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.