Mamasuuz – hypnobirthing

Mamasuuz

Wil je goed voorbereid jouw bevalling ingaan? Wil je geen angst voor de geboorte? Wil je op jezelf en je partner kunnen vertrouwen en samen met plezier naar de komst van jullie kindje uitkijken? Hypnobirthing biedt jullie die kans!

De methode Hypnobirthing leert jou als (aanstaande) moeder dat een natuurlijke, ontspannen geboorte mogelijk is met visualisatie, zelfhypnose en speciale ademhalingstechnieken. En, dat jij, wanneer je gebruik maakt van jouw eigen manieren om te ontspannen, kunt vertrouwen op het natuurlijk functioneren van jouw lichaam. Tijdens deze praktische zwangerschapscursus leer je samen met je partner op een relaxte manier toe te leven naar de geboorte van jullie baby. Suzanne, oprichtster van MAMASUUZ, raakte door haar eigen zwangerschappen en bevallingen geïnspireerd om aanstaande ouders te begeleiden naar mooie, ontspannen geboortes. Waar moeders én vaders in hun eigen kracht staan en vol vertrouwen de bevalling ingaan. De cursus bestaat uit 4 lessen van circa 2,5 uur.


Geen tijd hebben voor de uitgebreide cursus? Dan is de 1-daagse Birth-Day cursus wellicht wat voor jullie. Tijdens deze cursus krijg je de belangrijkste handvatten aangereikt om je ontspannen en vol vertrouwen voor te bereiden op de geboorte. Je kan deze cursus ook zien als opfriscursus mocht je al eens eerder de volledige cursus hebben gevolgd bij een eerdere zwangerschap.

Tevens bied ik Rebozo massage aan. Een Rebozo is een lang geweven doek waarmee je heerlijk kunt masseren. Tijdens deze massage kun je even helemaal ontspannen en alles loslaten. En wat ook leuk is… Ik kan het jouw partner ook leren!

Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor een cursus babymassage voor als je baby is geboren.
Kijk voor meer informatie op www.mamasuuz.nl.

Het lijkt mij leuk jullie te begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven!
Suzanne Wisse

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.