Natural Waves

Hypnobirthing

“Jouw lijf is ervoor gemaakt om te baren. Spanningen, gedachten over de geboorte en een drukke geest kunnen in de weg zitten bij dit natuurlijke proces, waardoor de geboorte pijnlijker en lastiger wordt. KGHypnobirthing helpt je het natuurlijke geboorteproces te ondersteunen door angsten en spanningen te verminderen en je te laten vertrouwen op je eigen lichaam, geest en instinct. Ik geef je de tools en informatie in handen die je nodig hebt voor de best mogelijke bevalling voor jou, je partner en je baby. Naarmate de cursus vordert groeit je vertrouwen en positiviteit. Met het bijwonen van de cursus én door thuis aan de slag te gaan met de oefeningen vergroot je de kans op een kalme, comfortabele geboorte.”

KG Hypnobirthing is een compleet, uitgebreid trainingsprogramma bekend uit Britse ziekenhuizen om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Voor jou en je partner, gemaakt om je baby de best mogelijke start te geven.

Ook is er aandacht voor integraal lichaamswerk, meditatie en bekrachtigende geboorterituelen uit verschillende delen van de wereld.

Docente Marise is verheugd om deze simpele, praktische en diepgaande zwangerschapscursus aan te kunnen bieden in het Nederlands als Engels. Met een groepscursus in Utrecht of een privécursus aan huis in de regio, live op locatie of virtueel! Zelf heeft ze tijdens haar bevalling ook gebruik gemaakt van hypnobirthingtechnieken. Zo raakte ze geïnspireerd om dit zaadje van rust en vertrouwen door te geven, zodat het kan groeien en bloeien bij moeder, partner en kind, tijdens en ná de zwangerschap.

“Ik ben gediplomeerd KG Hypnobirthing Teacher en BATC natuurgeneeskundig therapeut met HBO-medische basiskennis, wat betekent dat er bij veel zorgverzekeraars mogelijkheden voor vergoeding zijn.”

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.