Natural Waves

Hypnobirthing

KG Hypnobirthing is een compleet, uitgebreid trainingsprogramma bekend uit Britse ziekenhuizen om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Voor jou en je partner, gemaakt om jullie en je baby de best mogelijke start te geven. Aangevuld met lichaamswerk en meditatie-ervaring.

Wist je dat:

  • De KG Hypnobirthing-methode in het Verenigd Koninkrijk de enige Hypnobirthing-methode is die wordt erkend door de Royal College of Midwifes, de Britse KNOV?
  • Grondlegster Katharine Graves samenwerkt met een internationale community van meer dan 600 KG Hypnobirthing Teachers om de aangeboden kennis en kunde up-to-date te houden?
  • Er daarom ook resource sheets beschikbaar zijn, boordevol bronnen en info over thuis bevallen, inleiden, stuitligging en meer?
  • We ook dieper ingaan op de werking en je opties in de geboortezorg?
  • Deze cursus is beschikbaar is in zowel het Engels en Nederlands, met hypnobirthing scripts & audio in allebei de talen?
  • De docente haar eigen holistische inspiratie hieraan toevoegt?

Bij veel zorgverzekeraars zijn er mogelijkheden voor vergoeding van deze hypnobirthing zwangerschapscursus.

Over de hypnobirthing docent
Hoi, ik ben Marise Bout, KG Hypnobirthing Accredited Teacher en Natuurgeneeskundig therapeut. Wat is het fijn om deze simpele, praktische en diepgaande zwangerschapscursus aan te kunnen bieden in Utrecht & omstreken. Met een groepscursus in Utrecht of een privécursus aan huis in de regio, live op locatie of virtueel!

Natuurlijke verlichting rondom zwangerschap
Naast de hypnobirthing cursus kan je ook bij me terecht voor holistische ondersteuning voor energie en balans voor, tijdens en ná de zwangerschap. Volg me op instagram of neem contact op voor meer informatie.

Hopelijk tot snel ziens!

Marise

Schrijf je nu in via https://www.naturalwaveshypnobirthing.nl/agenda/

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.