Puur zwanger

Puur zwanger

Een praktische zwangerschapscursus in hartje Utrecht? PUUR Zwanger biedt precies dat!

Vol vertrouwen toeleven naar de geboorte van je kindje.

Bij PUUR gaan we ervan uit dat een geboorte positief en vol vertrouwen verlopen kan- hoe de situatie ook is. Wil je in je kracht komen staan als vrouw, samen met je geboortepartner? En weten wat je kunt doen tijdens de geboorte?

In onze cursus werken we met tools uit hypnobirthing zoals de combinatie van ontspannings- en ademhalingstechnieken om jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op een prachtige geboorte! De cursus biedt handige informatie voor tijdens je zwangerschap, bevalling en voor in je kraamtijd. Het zijn vier bijeenkomsten en je kunt terecht in alle stadia van je zwangerschap. Bij voorkeur rond je de cursus af voor de 37e week van je zwangerschap.

Meer weten? Kijk op www.puur-zwanger.nl

Maar hypnobirthing, is dat niet super zweverig? Niks zweverig, juist heel praktisch, met allemaal tips en trucs, met ademhalingstechnieken en aandacht voor eventuele angsten en wat je daarmee kunt doen. Want een bevalling, eerste, tweede of zesde keer is gewoon best spannend. Ik gun iedere vrouw een mooie en relaxte bevalling!
Ik verheug me erop je te ontmoeten,
Gaby van Mierle

“Wat een fijne cursus waarin we vol liefde, vertrouwen en rust ons konden voorbereiden op de komst van ons kindje. Leuke avonden, informatief, interessant en boordevol goede tips. Aanrader!” Petra en Jos, Utrecht

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.