Puur zwanger

Puur zwanger

Een praktische zwangerschapscursus in hartje Utrecht? Puur Zwanger HypnoBirthing biedt precies dat! HypnoBirthing gaat ervan uit dat een geboorte soepel, mooi en zacht kan verlopen wanneer we de natuur haar werk laten doen. In de cursus gaan we aan de slag met de combinatie van ontspannings- en ademhalingstechnieken om jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op een prachtige geboorte! De cursus biedt handige informatie voor tijdens je zwangerschap, bevalling en voor in je kraamtijd. Het zijn 5 bijeenkomsten en je kunt terecht in alle stadia van je zwangerschap.

Meer weten? Kijk op www.puur-zwanger.nl

En HypnoBirthing? Niks zweverig, juist super praktisch, met allemaal tips en trucs, met ademhalingstechnieken, aandacht voor het (voor jezelf) verwerken of een plek geven van je angsten. Want een bevalling, eerste of zesde keer is gewoon best spannend. Ik gun iedere vrouw een mooie en relaxte bevalling!

Ik verheug me erop je te ontmoeten,

Gaby van Mierle
www.puur-zwanger.nl
Gaby@puur-zwanger.nl
0641500342

Wat een fijne cursus waarin we vol liefde, vertrouwen en rust ons konden voorbereiden op de komst van ons kindje. Iedere avond was weer even informatief, interessant en boordevol goede tips. Aanrader!” Petra en Jos, Utrecht

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.