Mom moves – zwangerschapscursus

Mom Moves

Mom Moves: Cursus ter voorbereiding op je bevalling

Als je je goed wilt voorbereiden op de bevalling zit je goed bij Mom Moves. Naast dat je heerlijk kunt sporten kun je ook cursussen volgen ter voorbereiding op je bevalling. Dit kan in een korte cursus van een aantal bijeenkomsten met andere gezellige vrouwen of juist online zodat je je in je eigen omgeving kunt voorbereiden wanneer het jou uitkomt. Vaak wordt een dergelijke cursus (gedeeltelijk) vergoed door de verzekeraar.

Korte Cursus Bevalt Goed!

Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Vind je het best een beetje spannend wat je allemaal te wachten staat? Dan is de korte cursus Bevalt Goed! een aanrader voor jou. In deze cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk verloop van de bevalling. Tijdens deze informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. Daarnaast ontmoet je uiteraard ook andere zwangeren waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Ben je al een keer eerder bevallen dan is dit ook een mooie gelegenheid om alles weer op te frissen en stil te staan bij je zwangerschap.

Wat je leert in deze cursus
• verloop van de zwangerschap en veranderingen in je lichaam
• fases van een bevalling aan de hand van Birth Atlas
• drie basis ademhalingstechnieken tijdens zwangerschap en bevalling
• bevalhoudingen
• klassieke persmethode
• omgaan met eventuele pijn
• yogahoudingen voor ontspanning, kracht, balans & vertrouwen

Voor wie?
Dames vanaf ca. 26-30 weken zwangerschap. Kijk voor meer info, kosten en startdata op www.mommoves.nl

Mom Moves: Babymassage & Back in shape

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. Door babymassage bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en een massage is goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur en is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage. Kijk op de website voor meer informatie en startdata.

Coaching voor kersverse moeders

Het moederschap brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Voor de een verloopt de overgang naar het moederschap heerlijk moeiteloos en voor de ander is het best wel wennen. Veel vrouwen moeten echt weer even zoeken naar wie ze nu zijn. Naast de fysieke bootcamps en sportlessen die je bij Mom Moves kunt volgen, worden er ook (online) cursussen en coachingstrajecten aangeboden waar je vooral praktisch en met het mentale gedeelte aan de slag gaat.

Mom Moves: flexibel buitensporten tijdens en na je zwangerschap!

Ben je zwanger, pas bevallen of al een poosje moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken onder begeleiding van deskundige trainers. Zij weten precies wat je allemaal kunt doen tijdens je zwangerschap of als je al bevallen bent. Je traint met gezellige vrouwen op een veilige en verantwoorde wijze. Je kunt aansluiten bij Mom Moves gedurende je hele zwangerschap en ook na je bevalling. Er zijn ook intensieve Back in Shape (Back on Track) trainingen.

Nu ook indoor workouts zoals Zwanger DanceFit, Belly Balance en Zwangerschapsyoga

Flexibele lessenkaart
Mom Moves is flexibel: je koopt een flexibele lessenkaart, zo kun je de ene week één keer trainen, een volgende week twee keer of een keer een weekje overslaan. Maar net hoe het jou uitkomt! Je zit dus niet vast aan een duur abonnement. Je sport bij Mom Moves al vanaf € 7,50 per les.

Contact
Gratis proefles of meer informatie? Neem contact op met: info@mommoves.nl

Kijk op mommoves.nl, stuur een e-mail naar info@mommoves.nl of kijk op facebook facebook.com/mommoves

Mogelijk krijg je de (sport)cursussen ter voorbereiding op jouw bevalling (gedeeltelijk) vergoed van de verzekeraar.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.