Samen bevallen

Samen bevallen

Welkom bij de cursus Samen Bevallen!
Wij geven al 35 jaar zwangerschapscursussen aan zwangere mét hun partner omdat wij geloven in de kracht van een team. De verloskundige zal tijdens jullie bevalling niet continue aanwezig zijn. Vooral in de beginfase van de bevalling zullen jullie de tijd veelal samen doorbrengen. Door tijdens de cursus alle verschillende fases van het geboorteproces te bespreken, weten jullie wat je te wachten staat. Vaak geeft dat al enorm veel rust. Partners geven we een actieve, coachende rol. Je blijft bij haar, helpt haar ontspannen, ook als het moeilijk voor haar is. Je kunt haar begeleiden bij de ademhalingsoefeningen en als ze ’t even niet meer ziet zitten, ben jij haar steun en toeverlaat.

Wij helpen jullie met deze voorbereidingen om jullie een zo goed mogelijke start als gezin geven, daar staan we voor!
Wij zijn Yvonne Henderson en Tegan Prins. Wij geven de cursus Samen Bevallen in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten en Zeist.

De mini- en de complete cursus worden op verschillende dagen van de week gepland. Mail ons voor de mogelijkheden en startdata.  Ook zijn er mogelijkheden voor de herhalingscursus als je al eerder een cursus hebt gevolgd.
Ook kan je kiezen voor de privé-cursus wanneer jullie weinig tijd hebben of liever niet in een grote groep de cursus willen volgen.
Voor meer vragen mag je bellen of mailen.

We also give the course in English. For more information call or Email us.

utrecht@samenbevallen.nl
06-41849593
www.samenbevallen.nl

Locatie cursus is de kinderdagopvang Kindergarden in Utrecht, Leidsche Rijn, Zeist of Houten. (www.kindergarden.nl)

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.