Bliss

Bliss

Tijdens de zwangerschap:

BLISS prepare

Er komt veel op je af tijdens je zwangerschap, je krijgt verschillende adviezen en je wil het allerbeste voor je kindje. Ook in je werk wil je je blijven geven en vooral energiek voelen. Met BLISS prepare werk je aan een gezonde zwangerschap.

Wat krijg je?

De sessies zijn wekelijkse oplaadmomenten en bestaan uit een warming up en een meditatie, ademhaling en mentale oefeningen voor het verminderen van dagelijkse stress of spanning. We sluiten af met een energiser, waarna je je lichamelijk en mentaal hersteld voelt. Door te werken met thema’s als vertrouwen op je lichaam, mildheid en embrace emotions voel je meer rust en focus tijdens je zwangerschap.

Een intensieve focus op het lichaam is een belangrijk onderdeel van de filosofie van BLISS. Dit zorgt voor een hoger lichaamsbewustzijn in het dagelijkse leven, wat ondersteunend is aan een gezonde zwangerschap, fysiek en mentaal. Hierdoor leer je beter te reageren op de signalen van je lichaam.

Tijdens de sessies ervaar je dat je meer kunt dan je denkt. Je leert te vertrouwen op je lichaam. Dat helpt je voor meer een meer ontspannen mindset tijdens en na de bevalling. Tijdens iedere sessie worden ervaringen uitgewisseld.

Na de bevalling:

BLISS revive

In de BLISS revive sessies heb je de ruimte om letterlijk op adem te komen, te herstellen en te ontspannen na de bevalling. Je versterkt je eigen vermogen om kalm te blijven als jonge moeder tijdens stressvolle situaties. Werk aan je fysieke kracht en ontwikkel door je lichaamsbewustzijn te verhogen weer vertrouwen in je lichaam. In deze coachings sessies is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wat krijg je?

Deze sessies zijn oplaadmomenten en bevorderen een positieve kijk op je nieuwe leven als mama. De sessies bestaan uit een serie van fysieke oefeningen – kracht, lichaamsbewustzijn en houding. Ademhalingsoefeningen die je kunt inzetten bij dagelijkse drukte en een diep ontspannende meditatie. Aan de hand van weekthema’s zoals mildheid, schuldgevoel en gezonde grenzen werken we toe naar hernieuwde energie en mentaal herstel.

De sessies worden gegeven in een lichte studio op het adres Oorsprongpark 7, in Utrecht Oost.
T 030 751 2687
hello@bliss.community

meer informatie:
www.bliss.community

om je direct aan te melden:
http://bliss.community/sessies/bliss-prepare/aanmelden/
http://bliss.community/sessies/bliss-revive/aanmelden/

 

 

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.