Voetreflextherapie Antine Breimer

Praktijk voor voetreflextherapie Antine Breimer

Handen en Voeten geven aan Vitaliteit

Ben je opzoek naar ontspanning of ondersteuning bij jouw zwangerschap? Ervaar wat een voetreflexmassage voor jou kan betekenen.

De meeste zwangeren komen bij mij in de praktijk als de 40 weken van de zwangerschap zijn verstreken en er een sterke wens is om een natuurlijke manier te bevallen zonder kunstgrepen in het ziekenhuis.

Vaak is de spanning van het onbekende of juist de ervaring van een eerder minder prettig verlopen bevalling die er soms onbewust voor zorgen dat het zelfvertrouwen afneemt en angst en spanning toeneemt.

De massage’s zijn gericht op ontspanning en vertrouwen.

In een comfortabele ligstoel worden de de voeten en onderbenen gemasseerd. Daarnaast worden een aantal acupunctuurpunten gemasseerd met uitleg om zelf of door de partner thuis te masseren.

Soms eindigt een zwangerschap in een miskraam en komen vrouwen bij mij voor het stimuleren van een natuurlijk verloop van de miskraam en ondersteuning bij verdriet, herstel hormoonbalans en onzekerheid voor een volgende zwangerschap.

Ook tijdens de zwangerschap kunnen zorgen ontstaan over de gezondheid van de baby of krijgt de zwangere te maken met klachten bijvoorbeeld met bekkenpijn, misselijkheid en obstipatie.

Daarnaast begeleid ik vrouwen en mannen met een onvervulde kinderwens. Zowel man als vrouw krijgen een behandeling gericht op alle hormoonreflexpunten voor een algehele verbetering van de hormoonbalans wat de kans op een natuurlijke zwangerschap vergroot.

Vertrouwen en ontspanning is bij zwangerschap de sleutel, maar niet altijd gemakkelijk als je wat anders voelt, het anders loopt dan dat je had gehoopt en er geen ‘kant en klaar draaiboek’ klaar ligt.

De voetreflexbehandelingen zorgen ervoor dat je weer in verbinding komt met je lichaam en dat je niet alleen je hoofd, een ‘hoofdrol’ laat spelen.

Een voetreflexbehandeling geeft ondersteuning op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT en de behandeling worden vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wil je meer informatie en ervaren wat een voetreflexbehandeling voor jouw situatie kan betekenen? Laat het mij weten. Ik help je graag.

Hartelijke groet,
Antine

Praktijk voor voetreflextherapie Antine Breimer
Utrechtseweg 97
3702 AA Zeist
06-50526163
De praktijk is goed bereikbaar met buslijnen uit Utrecht, halte Griftlaan.
Je kunt gratis parkeren aan de voor en achterzijde van de praktijk bij Therapeuten onder één dak.

www.voetreflextherapie-zeist.nl
www.voetreflextherapie-zeist.nl/rondom-zwangerschap/
antine@voetreflextherapie-zeist.nl

“ Ik kijk terug op een fijne, snelle bevalling. En ik ben ervan overtuigd dat jouw behandeling daarin heeft geholpen, het heeft mijn blokkades weggehaald en gezorgd voor een ontspannen sfeer!”

 
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.