Sportstudio Bruis

Sportstudio Bruis

Spinning® lessen volgen gedurende je zwangerschap is veilig en houd je in conditie, zolang je weet hoe je de training aan pakt. Bij Sport Studio Bruis kunnen we je hierin begeleiden. We trainen namelijk op basis van hartslag en weten dus altijd waar de grenzen liggen.
Of je al langer traint, of net wilt beginnen, bewegen is gezond voor jou en je kind. Het doel van bewegen tijdens je zwangerschap is immers om fit te blijven. Of om juist fitter te worden.
Tijdens je zwangerschap is het niet de bedoeling dat je zwaar traint. Bewust trainen is de sleutel naar een fitter en gezonder lichaam.

Volg wel altijd het advies van je arts of verloskundige op, tijdens je zwangerschap.

Wat vuistregels voor het volgen van een de Spinning® les;

• Ben je Beginner?

Ook als je nog nooit op de Spinning fiets hebt gezeten, kun je mee doen. Laat je instructeur weten dat je voor het eerst bent en begin rustig. Na een aantal weken voel je je vaak al een stuk comfortabeler op de Spinning bike.

• Niet hijgen

Tijdens je Spinning les (of iedere andere inspanning) geldt, niet hijgen. Zuurstofrijk trainen noemen we dat. Dat betekent overigens niet dat het rustig peddelen is. Een compleet trainingsprogramma bestaat voor 80% uit zuurstofrijke training. Het betekent wel: serieus werken aan je conditie en spier/duurvermogen.

• Blijven zitten

Iedereen die fietst, weet dat een staande oefening op een fiets zwaarder is dan een zittende oefening. Misschien vraagt een staande oefening dan ook net teveel van je. Dit kun je oplossen door gewoon te blijven zitten.

• Drink voldoende

Dat betekent voor, tijdens en na de les drinken. Ongeveer één bidon voor, één tijdens en één na de les.

• Luister naar je lichaam

De aller belangrijkste regel bij iedere oefening. Vertrouw op je lichaam. Er zullen dagen zijn die makkelijker zijn dan anderen. Pas jezelf en je trainingsdoelen dan aan. Soms is een rustige wandeling alles wat je nodig hebt.

Je kunt altijd eerst een keertje komen proberen.

Bij Sport Studio Bruis betaal je geen inschrijfgeld en kun je per les of per maand betalen. Je kunt iedere maand stoppen. Maximale flexibiliteit dus. Verder hebben we ruimte om koffie of thee te drinken en wat met elkaar bij te praten. Zien we je snel?

Meer informatie?

www.sportstudiobruis.nl

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.