BeYogafull

BeYogafull

bevallingsvoorbereiding & counseling @ BeYogafull

YES Zwanger! Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere tijd!

Wil je volop genieten van jouw zwangerschap en je verheugen op jouw aanstaande bevalling?

Jullie kindje is kostbaar en heeft jouw aandacht nodig. In de wekelijkse online bevallingsvoorbereiding/zwangerschapsyogalessen (live gestreamd via Zoom) begeleid ik al meer dan 13 jaar vele vrouwen op deze praktische en ontspannende wijze, met zeer mooie geboorteresultaten!

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in privé birth prep/ mini bevallingscursus bij de stellen thuis!

Wat kan de partner voor jou doen? Heel veel! Privé birth prep is geen overbodige luxe, maar een perfecte voorbereiding op de bevalling. En als jullie al eerder een bevalling hebben meegemaakt, dan is het een heel fijne opfriscursus!

De birth prep wordt door 98% van de partners als nuttig, informatief en ja, zelfs als leuk beschouwd! Jullie krijgen veel nuttige en praktische info, gaan samen veel hands-on oefenen en jullie krijgen tevens mijn zeer uitgebreide hand-out.

Er wordt geoefend met de diverse houdingen, grepen en ademtechnieken en jullie krijgen lots and lots of tips & tricks! Indien gewenst kan ik gelijk ook meekijken wat de mogelijkheden zijn om thuis te bevallen.

In 2,5 uur is er veel aandacht voor de partner en hoe hij/zij jou het beste kan ondersteunen en zich echt nuttig kan maken en voelen tijdens de bevalling.

Na de bevalling vertelt 99,8% van de vrouwen dat ze echt veel hebben gehad aan mijn voorbereidingslessen en de birth prep én ze waren super blij met de waardevolle ondersteuning van hun partner, die precies wist wat hij/zij moest doen.Ook de zorgverleners geven aan het goed te kunnen merken als vrouwen bij mij hebben gelest, omdat hun bevallingen echt veel soepeler en meer ontspannen verlopen dan bij de vrouwen die mijn begeleiding niet hebben gehad. En een compliment voor de partners: de stellen werken super fijn als een team samen. Mooi om te zien!

Voor uitgebreide informatie over de privé birth prep kijk graag hier: www.jouwbirthprepcoach.nl

Aanmelden kan via namaste@beyogafull.nl of bel voor meer info: 06-44060186.

Tarieven:

  • Proefles bevallingsvoorbereiding/zwangerschapsyogales kost eenmalig € 18,00
  • Wekelijkse bevallingsvoorbereiding/zwangerschapsyogales (online) kost € 17,00. Er wordt vooraf per maand betaald.
  • Privé Birth Prep/ mini bevallingscursus € 175,00 & buiten Maarssenbroek reiskosten à € 0,29 per km.

Dagen & tijden:

De zwangerschapsyogalessen/bevallingsvoorbereiding worden live gestreamd via Zoom op:

  • Maandag 20.00 uur (tot 34 weken) en woensdag om 10.30 uur. (vanaf 34 weken)
  • De lessen duren gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten.
  • De privé birth prep wordt in onderling overleg gepland. Het kan ’s avonds, overdag en zaterdagochtend.

Vergoeding verzekering
Veel verzekeraars vergoeden (deels) zwangerschapscursussen, gegeven door een erkende yogadocent. Ik ben erkend en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN1957) en ik bezit tevens een AGB code.

Hypnotherapie: 1 op 1 begeleiding
Als je het heel spannend/eng vindt om te bevallen of mogelijk eerder een traumatische bevallingservaring meegemaakt hebt, dan kan ik je met Hypnotherapie heel concreet, effectief en snel helpen om angsten en onzekerheden omtrent de bevalling aan te pakken, zodat jij jouw bevalling vol vertrouwen en overgave tegemoet kunt zien.
Op deze pagina kun je er meer over lezen : www.BeMaginary.nl

Zwangerschapsmassages:

Ik geef (al zeg ik het zelf) heel fijne zwangerschapsmassages op een warmwaterkussen. Dat is echt een bijzondere ervaring en subliem ontspannend en helend. Op de BeYogafull website vind je er meer info over. Dames die bij mij lessen krijgen € 5,00 korting op deze fantastische massage.

Docente: Beata de Leeuw-Wysocka (Hypnotherapeut, Zielswerker, Hatha- en zwangerschapsyogadocente, Masseur en Shantala Babymassage Trainer)

Ik hoor graag van je waar je behoefte aan hebt! Hoe kan ik je helpen?

Tot snel!

Harte groet, Beata
www.BeYogafull.nl | www.jouwbirthprepcoach.nl | www.bemaginary.nl | 06-44060186 |namaste@beyogafull.nl

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.