BeYogafull

BeYogafull

Beata, Jouw Birth Prep Coach!

Hallo, Beata hier … Jouw Birth Prep Coach!

YES … Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere tijd!

Wil je volop genieten van jouw zwangerschap en je verheugen op jouw aanstaande bevalling?

Heb je er behoefte aan dat je partner precies weet wat hij/zij voor jou kan doen tijdens de zwangerschap maar zeer zeker ook tijdens de bevalling? En dat jullie als een goed geoliede machine samenwerken tijdens de bevalling en de bevalling met veel vertrouwen tegemoet kunnen zien?

Dan is mijn privé birth prep/ mini bevallingscursus bij de stellen thuis, iets voor jullie!

Wat kan de partner voor jou doen? Heel veel! Privé birth prep is geen overbodige luxe, maar een perfecte voorbereiding op de bevalling. En als jullie al eerder een bevalling hebben meegemaakt, dan is het een heel fijne opfriscursus!

In 2x 1,5/ 1,75 uur is er veel aandacht voor jullie beiden en met name hoe de partner jou het beste kan ondersteunen en zich echt nuttig kan maken en voelen tijdens de bevalling.

De birth prep wordt door de partners als nuttig, informatief en ja, zelfs als leuk beschouwd! Jullie krijgen veel nuttige en praktische info, gaan samen veel hands-on oefenen en jullie krijgen tevens mijn zeer uitgebreide hand-out. Om na de sessies samen te blijven oefenen.

Er wordt geoefend met de diverse houdingen, grepen en ademtechnieken en jullie krijgen lots and lots of tips & tricks!

Indien gewenst kan ik gelijk ook meekijken wat de mogelijkheden zijn om thuis te bevallen. Tevens neem ik mijn baarkruk mee, zodat je alvast kan ervaren of het iets voor jou zou kunnen zijn?

Na de bevalling vertellen de meeste de vrouwen dat ze echt veel hebben gehad aan mijn voorbereidingslessen en de birth prep én ze waren super blij met de waardevolle ondersteuning van hun partner, die precies wist wat hij/zij moest doen.

Ook de verloskundigen geven aan het goed te kunnen merken als vrouwen bij mij hebben gelest, omdat hun bevallingen echt veel soepeler en meer ontspannen verlopen dan bij de vrouwen die mijn begeleiding niet hebben gehad.

En ik hoor vaak een compliment over de partners: dat de stellen zo super fijn als een team samenwerkten en hoe mooi dat was om te zien!

Voor uitgebreide informatie over de privé birth prep kijk graag hier: jouwbirthprepcoach.nl.

Heb je ook interesse in de wekelijkse (online live gestreamd) zwangerschapsyogales/bevallingsvoorbereiding? Neem een kijkje op BeYogafull.nl en neem graag contact met mij op.

Informatie en aanmelding  namaste@beyogafull.nl of bel voor meer info: 06-44060186.

Tarief

  • Privé Birth Prep/ mini bevallingscursus (2x 1,5/ 1,75 uur) € 250,00 & buiten Maarssenbroek reiskosten à € 0,29 per km.

Dagen & tijden

  • De privé birth prep (2 sessies) wordt in onderling overleg gepland. Het kan ’s avonds (woensdag- of vrijdagavond), overdag (meerdere dagen en tijden beschikbaar) en zaterdagochtend.

Vergoeding verzekering:
Veel verzekeraars vergoeden (deels) zwangerschapscursussen, gegeven door een erkende yogadocent. Ik ben erkend en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN1957) en ik bezit tevens een AGB code.

Hypnotherapie: 1 op 1 begeleiding
Als je het heel spannend/eng vindt om te bevallen of mogelijk eerder een traumatische bevallingservaring hebt meegemaakt, dan kan ik je met Hypnotherapie heel concreet, effectief en snel helpen om angsten en onzekerheden omtrent de aanstaande bevalling aan te pakken, zodat jij jouw bevalling vol vertrouwen en overgave tegemoet kunt zien.
Op deze pagina kun je er meer over lezen : www.BeMaginary.nl

Zwangerschapsmassages en Postpartummassages:

Ik geef al sinds 2010 heel fijne zwangerschapsmassages en postpartummassages op een warmwaterkussen. Dat is echt een bijzondere ervaring en subliem ontspannend en helend. Op de BeYogafull.nl vind je er meer info over.

Docente:

Beata de Leeuw-Wysocka (Hypnotherapeut, Zielswerker, Hatha- en zwangerschapsyogadocente, Masseur en Shantala Babymassage Trainer)

Ik hoor graag waar je behoefte aan hebt en waarmee ik je kan helpen?

Tot snel!

Harte groet, Beata


beyogafull.nl | jouwbirthprepcoach.nl | www.bemaginary.nl | namaste@beyogafull.nl | 06-44060186

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.