Studio Vandaan – Zwangerschapsyoga

Studio Vandaan – Zwangerschapsyoga

studio Vandaan is gespecialiseerd in yoga en ontspanning rondom de zwangerschap; zowel voor ervoor, tijdens als voor na je zwangerschap. We bieden dagelijkse Zwangerschapsyogalessen, postnatale yoga en speciale workshops voor bevalvoorbereiding, gegeven door gecertificeerde en bevlogen yogadocentes. De lessen kan je flexibel volgen op verschillende locaties in Utrecht, waarbij je zelf kan kiezen voor je favoriete lesdag, tijd en locatie via ons online inschrijfsysteem.

Het voordeel van Zwangerschapsyoga is de combinatie tussen fit en soepel blijven tijdens je zwangerschap en je zowel fysiek als mentaal goed voorbereiden op je bevalling d.m.v. ademhalingstechnieken, yogahoudingen en bewegingen. Yoga helpt om bewust met de veranderingen in je lichaam om te gaan en om contact te leggen met je kindje. Het is een uurtje tijd voor jezelf en creëert de ruimte om bewust zwanger te zijn naast de drukte van het gewone leven.
De lessen zijn geschikt voor dames vanaf 14 weken zwangerschap en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Je kunt op elk moment instappen en les volgen tot het einde van je zwangerschap. *English speakers are welcome too!

Aanmelden voor een proefles kan via onze website www.studiovandaan.nl Hier vind je ook meer informatie, ons recente Yogalesschema en onze locaties. In onze Agenda vind je alle Workshops en Cursussen die we aanbieden speciaal voor zwangeren. 
Woon je niet in Utrecht of kan je niet fysiek naar de les komen? We bieden ook online zwangerschapsyoga- en bevalcursussen aan en geven live stream yogalessen! Meer info daarover vind je hier. 

Daarnaast bieden we op verzoek op maat gemaakte privélessen en workshops en kan je bij ons terecht voor een ontspannende zwangerschaps- of postnatale massage

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.