Natural Waves

Natuurlijke verlichting rondom zwangerschap en geboorte

Natural Waves – moederzorg
 
Voor energie en balans voor, tijdens en ná de zwangerschap ben van harte welkom bij Natural Waves. Om te landen, op adem te komen en te groeien en bloeien. Alles om jou en je kindje op een natuurlijke manier te ondersteunen in deze bijzondere levensfase!
 
Zwangerschapsmassage, bevallingsmassage en post-partummassage met elementen van voetreflexmassage, Ayurvedische massage en ademwerk dragen bij aan het algehele energieniveau van de moeder. Ook bevordert het een kalm en rustig verloop van de zwangerschap en geboorte. En hoe energieker de moeder na de bevalling, hoe meer balans zij kan ervaren in de kraamtijd en de verdere postpartum periode.
 
Bovendien geeft therapeutische massage naast diepe ontspanning verlichting bij de veel kwaaltjes, waaronder bandenpijn, brandend maagzuur, kuitkrampen, rug- en bekkenpijn, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, stemmingswisselingen, vermoeidheid, zwangerschapsmisselijkheid & zwangerschapsoedeem (vocht vasthouden)
 
Je ontvangt niet alleen ondersteuning bij ongemak en onrust; Ook bij een naderende medische inleiding van de bevalling of een baby in stuitligging ben je hier op je goede adres. Dat betekent ook dat ik met therapeutische gebruik van moxa en voetreflexmassage een baby in stuitligging kan uitnodigen te draaien en de bevalling met acupressuur en de therapeutische voetreflexmassage op een natuurlijke manier kan aanwakkeren, of je lichaam kan voorbereiden op een medische bevalling.
 
Meer weten? Kijk dan op www.naturalwaves.nl
 
Over Marise
Als  pre- en postnataal zwangerschapstherapeut begeleid ik zwangere vrouwen en net bevallen moeders om zo lekker mogelijk in hun vel te zitten rondom de zwangerschap. Daarvoor gebruik ik integrale body-mind methodieken, zoals therapeutische massage & ademwerk. Voor, tijdens én na de bevalling. Ook geef ik graag hypnobirthing cursussen voor een positieve geboorte-ervaring. Alles voor een goede start voor moeder & baby!
 
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.