Natural Waves

Natuurlijke verlichting rondom zwangerschap en geboorte

Voor energie en balans voor, tijdens en ná de zwangerschap ben van harte welkom bij Natural Waves Body Mind Center. Om te landen, op adem te komen en te groeien en bloeien. Alles om jou en je kindje op een natuurlijke manier te ondersteunen in deze bijzondere levensfase!

Zwangerschapsmassage met elementen van voetreflexmassage, Ayurvedische massage en ademwerk dragen bij aan het algehele energieniveau van de moeder. Ook bevordert het een kalm en rustig verloop van de zwangerschap en geboorte. En hoe energieker de moeder na de bevalling, hoe meer balans zij kan ervaren in de kraamtijd en de verdere post-partum periode.

Bovendien geeft de zwangerschapsmassage naast diepe ontspanning verlichting bij de veel kwaaltjes, waaronder bandenpijn, brandend maagzuur, kuitkrampen, rug- en bekkenpijn, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, stemmingswisselingen, vermoeidheid, zwangerschapsmisselijkheid & zwangerschapsoedeem (vocht vasthouden)

Over de behandelaar
Natuurgeneeskundig therapeute & hypnobirthing docente Marise Bout verwelkomt je daarom van harte op haar praktijk. Ze is zelf moeder, heeft uitgebreide massage-ervaring, een brede holistische basis én HBO Medische Basiskennis en ontwikkelt zich continu om moeders optimaal te ondersteunen. Neem ook vooral contact op voor de mogelijkheden voor bezoek aan huis!

Maak direct een afspraak via https://naturalwaves.clientomgeving.nl/afspraak-maken

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.