Verloskundigenpraktijk ‘de Vecht’

Verloskundigenpraktijk De Vecht

Vanuit onze oprechte interesse, passie en professionaliteit verlenen wij bij Verloskundigenpraktijk de Vecht de zorg die bij jou past. Met een vast team van 6 verloskundigen en 2 praktijkassistentes staan wij dag en nacht klaar om onze cliënten te begeleiden rondom zwangerschap, bevalling, kraamtijd en anticonceptie.

Praktijkvisie

Wij zien de zwangerschap en bevalling als een natuurlijk proces. We bewaken zoveel mogelijk de fysiologie en grijpen alleen in wanneer dit nodig is. Belangrijk is dat jullie je veilig en vertrouwd voelen in onze praktijk. Jullie wensen staan voorop. Wij geven daarbij alle informatie en begeleiding die nodig is om zelf keuzes te maken. Samen streven we naar een gezonde moeder, een gezonde baby en met een goed gevoel terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Werkgebied

Wij werken in een breed gebied in de gemeente Stichtse Vecht: Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Nieuwer ter Aa, Tienhoven, Oud-Zuilen, Kockengen en Vreeland.

Woon je buiten dit gebied maar wens je toch onze zorg? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie weet tot ziens in de praktijk!

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.