Yoga in de regio

BeYogafull

Zwanger? Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere en wellicht spannende tijd! Wil je volop genieten van jouw zwangerschap en je verheugen op jouw aanstaande bevalling? In de wekelijkse zwangerschapsyoga lessen begeleid ik al jaren vele vrouwen op deze ontspannende wijze, met zeer mooie resultaten!

Meer informatie »

Yoga Asana

Yoga voor Zwangeren is een uurtje helemaal voor jezelf: Je blijft in beweging, ook met je zwangere lichaam, en alle aandacht is voor jou en voor de baby!

Meer informatie »

Yoga voor vrouw en Kind

Zwangerschap en bevalling worden door iedere vrouw anders beleefd. Deze cursus biedt de mogelijkheid je meer bewust te worden van lichamelijke en emotionele veranderingen tijdens je zwangerschap. Samen kijken we naar de verschillende aspecten van de bevalling en wat daarin voor jou belangrijk is.

Meer informatie »

Yoga-Life

Yoga-Life Yoga-life Zwangerschapsyoga praktisch, compleet en ervaringsgericht Marjolein SeegersM: 06-51193532 I: info@yoga-life.nl W: www.yoga-life.nl Tijdens de periode van zwangerschap en bevalling is het belangrijk lichaam en geest in

Meer informatie »

Iyengar Yoga

IYENGAR YOGA UTRECHT Je zou kunnen zeggen dat Iyengar Yoga voor zwangere vrouwen “Yoga op Maat” is. Iyengar Yoga is een gerenommeerder methode om je

Meer informatie »

Yoga in Utrecht

Bereid je voor op de grote verandering in je leven. Voorkom kortademigheid en verbeter je doorbloeding. Versterk je bekkenbodem. Ontspan en geef aandacht aan je heupen en rug.

Meer informatie »
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.