Sprankelend fotografie

Wanneer veel ouders kijken jaren later terug op de periode van het krijgen van kinderen, ze zijn het allemaal met elkaar eens: ‘Wat gaat die tijd snel en wat gebeurt er veel in korte tijd’.

Hoe mooi is het als je over een paar jaar vol trots en liefde kunt terugkijken op je zwangerschap, de geboorte van je kindje of het leven als kersvers gezin?

Met die reden bied ik de mogelijkheid om waardevolle momenten rondom het nieuwe leven vast te laten leggen. Van unieke (levens)gebeurtenissen tot allerdaagse momenten.

Ik fotografeer vanuit een journalistieke gedachte, waarbij ik rekening houd met de kwetsbaarheid van de situatie. Zodat jij je altijd veilig en comfortabel voelt wanneer ik aanwezig ben.

Mijn naam is Vera en ik ben het gezicht achter Sprankelend fotografie. Samen met mijn gezin woon ik in het midden van het land (Vianen) en ben ik de trotse mama van Anna en Guusje*.

De periode van moeder worden was voor mij bijzonder, kwetsbaar en ontzettend intens.

Mede hierdoor ben ik de waarde van foto’s rondom het krijgen van kinderen nog meer gaan inzien.

Sinds 2016 ben ik gestart als professioneel fotograaf, waarbij ik me heb gespecialiseerd in fotografie tijdens en vlak na de bevalling en de kraamperiode. Daarnaast bied ik  de mogelijkheid om vanaf de zwangerschap t/m het jonge gezinsleven bijzondere en allerdaagse momenten te laten vastleggen.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.