Sprankelend fotografie

Kijk jij al uit naar jouw kindje? Ik vond mijn zwangerschappen, bevallingen én kraamtijd de meest bijzondere periodes uit mijn leven. Alles is intens en tegelijk magisch. Een periode die je bijna niet kunt bevatten. Je leeft in een bubbel. En tegelijk gaat alles gaat zo snel dat je bijna vergeet stil te staan wat er allemaal gebeurt.

Hoé mooi is het om foto’s te hebben waar je later altijd op kunt terugkijken. Het is een document waar je jouw leven lang document naar terug kunt kijken. En niet alleen voor jezelf, maar ook je kindje.

Ik leg jouw zwangerschap of kraamtijd graag voor je vast met een ontspannen, begeleide fotoreportage van 1-2 uur. Je kunt ervoor kiezen dat ik met opdrachtjes of kleine aanwijzingen jullie op een fijne manier begeleid óf ik volg jullie op de achtergrond tijdens het dagelijks leven. Maar mijn kracht ligt voornamelijk bij de combinatie van beide. Ik let op jullie emoties, gezichtsuitdrukking en de setting, maar op zo’n manier dat je het niet door hebt en ontspannen blijft voelen. Ik word er blij van om van jouw fotoreportage een verhaal te maken, door verschillende plekjes en composities te gebruiken. Ik zie details die je zelf niet ziet, zodat de fotocollectie als een compleet geheel voelt.

Wil je jouw bevalling vastgelegd hebben? Dat doe ik met heel veel liefde en ben ik graag onderdeel van jouw geboorteteam. Vraag hiervoor gerust naar mijn beschikbaarheid of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn naam is Vera en ik ben sinds 2016 fotograaf onder de naam Sprankelend fotografie. Samen met mijn gezin woon ik in het midden van het land (Hoef en Haag) en ben ik de trotse mama van Anna, Luca en Guusje*.

Ik kom graag met je in contact als je jouw zwangerschap, bevalling, kraamtijd of een ander moment met mijn sprankeling vastgelegd wilt hebben!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.