bbb Mama

bbb Mama

Gezond en fit tijdens & na de zwangerschap

Jezelf gezond en fit voelen tijdens én na de zwangerschap is belangrijk voor jou als mommy (to be)! Dit wil je uiteraard realiseren in een veilige en feervolle omgeving. Goed nieuws: bij bbb kun je terecht voor work-outs in de hot cabin, yoga en food- en lifestylecoaching, waarbij onze coaches, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen voor je klaarstaan.

Graag nodigen wij aankomende en nieuwe mama’s uit voor een proefles om doelstellingen en wensen om te zetten in een persoonlijk plan!

Sporten tijdens de zwangerschap
bbb werkt met bewegingsprogramma’s die tot ongeveer 34 weken van de zwangerschap (of zelfs langer als je fit bent) kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen van bbb mama zijn onder meer gericht op het versterken van de korset-spieren en bekkenbodem. bbb biedt bovendien (zwangerschaps)yoga en de meeste lessen zijn ook toegankelijk voor zwangeren.

Aankomende mama’s worden nauwkeurig begeleid. De coaches zorgen ervoor dat jouw trainingsprogramma aansluit op de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. De intensiteit van je training en de oefeningen worden in iedere fase aangepast. Zo wordt je lijf extra goed voorbereid op de bevalling en blijft je conditie op peil. Het helpt ook om daarna gemakkelijker terug in shape te komen. Heb je lichamelijke klachten? Dan kan je terecht bij onze fysiotherapeuten en krijg je een revaliderend programma op maat. Als je het prettig vindt, word je gemeten, gewogen en wordt gekeken naar je voedingspatroon. Voor medische vragen rondom voeding kan je een afspraak maken met onze diëtisten. We bieden alles onder één dak dus!

bbb na je bevalling
Na je zwangerschap is het vaak erg lastig de overbodige kilo’s weer kwijt te raken. Zo snel mogelijk na je bevalling weer starten met bewegen en op je voeding letten, zorgt ervoor dat je snel weer back in shape bent. bbb biedt programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden ingezet (of zelfs eerder als je heel fit bent). bbb mama bestaat uit gerichte oefeningen in warmte en persoonlijke voedingsbegeleiding om weer terug te komen op het oude gewicht.

Sporten met je baby
Vlak na je bevalling is het natuurlijk moeilijk om tijd te vinden om te sporten. bbb heeft daarom een speciaal uurtje voor moeder en kind: bring your baby. En ook heel gezellig, je ontmoet gelijk andere moeders die net bevallen zijn!

Mijn tweede zwangerschap was 7 maanden na de eerste. Bij de eerste ben ik 30 kilo aangekomen, waarvan ik 22 kilo kwijt was toen ik weer zwanger was. Bij de tweede zwangerschap heb ik mede dankzij bbb mijn gewichtstoename kunnen beperken tot 12 kilo. Die waren er heel snel af. Mijn tweede dochter is nu 3 maanden en ik ben de kilo’s al kwijt”

Plan hier je proefles
Wil jij graag een proefles inplannen bij bbb? Een proefles is gratis en vrijblijvend: Plan hier je proefles

Voor meer informatie én het inplannen van een proefles kan je ook onze site bezoeken www.bbbhealthboutique.nl of bel naar 088 64 40 000

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.